L am primit pana acum de cate ori a vrut el. Dar nu Mi se pare ok sa l mai primesc in casa mea după ce ma face in toate feluri si ma amenință că ma Da in judecata pentru bani. El nu a cerut program de vizita nu a cerut nimic in legatura cu copilul. Si in vizita venea tot seara la 6:30 cand copilul trebuia spălat mancat si culcat.
Mie nu mi pasa de bani. Ii dau pe toti doar sa ma lase in pace ca m am saturat de vorbele lui urâte. Pe mine ce ma intereseaza cel mai mult ii copilași. Are drept de vizita acum? Trebuie să l primesc sa l vada pe copil sau numai după divort cu program de vizita? Va multumesc din suflet.
Eu asa vreau sa i dau bani fără proces dar el ii vrea acum. Dacă nu i dau acum m a amenintat ca ma Da in judecata si o sa mi i a tot din casa si toata viata mea o sa i plătesc din bonusurile si salariu meu. M a facut gunoi si satana.
A zis ca semnează actele si azi s a răzgândit ca dc nu vreau eu sa i dau acum jumate din bani. La rândul lui A vb cu un avocat și l a sfătuit să mă dea in judecata ca nu vreau sa i dau bani Acum. Nu stiu ce sa fac.
Buna ziua,sunt bani de la nunta si eu eram titular de cont si el imputernicit . Am vb cu un avocat și el m a sfătuit să l scot de la imputernicit ca sa nu ma lase fără bani.
Buna ziua azi am avut prima infatisare pt divort unde soțul meu a zis ca nu mai vrea să divorteze. Noi avem in cont niste bani pe care el ii vrea acum. Eu i am spus că si primeste după ce divortam. M a amenințat că ma Da in judecata ca nu vreau sa i dau bani. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac. Tin sa mentionez ca am vb cu un avocat și el m a sfătuit să nu i dau. Avem impreuna un copil de 2 ani si 3 luni. Are drept de vizita acum sau nu ?