avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Activitate Alex2016R

Activitate Alex2016R

Bună ziua ,pot sa fiu concediata de la locul de munca dacă încă primesc stimulent de inserție? Multumesc
Răspuns la discuția Divort
L am primit pana acum de cate ori a vrut el. Dar nu Mi se pare ok sa l mai primesc in casa mea după ce ma face in toate feluri si ma amenință că ma Da in judecata pentru bani. El nu a cerut program de vizita nu a cerut nimic in legatura cu copilul. Si in vizita venea tot seara la 6:30 cand copilul trebuia spălat mancat si culcat.
Răspuns la discuția Divort
Mie nu mi pasa de bani. Ii dau pe toti doar sa ma lase in pace ca m am saturat de vorbele lui urâte. Pe mine ce ma intereseaza cel mai mult ii copilași. Are drept de vizita acum? Trebuie să l primesc sa l vada pe copil sau numai după divort cu program de vizita? Va multumesc din suflet.
Răspuns la discuția Divort
Eu asa vreau sa i dau bani fără proces dar el ii vrea acum. Dacă nu i dau acum m a amenintat ca ma Da in judecata si o sa mi i a tot din casa si toata viata mea o sa i plătesc din bonusurile si salariu meu. M a facut gunoi si satana.
Răspuns la discuția Divort
Am plătit avocat..Bani vreau sa i dau dar după ce se termina cu divortul.. Normal ca sunt bani jumate jumate.. Dumneavoastra ce ma sfătuiți să fac?
Răspuns la discuția Divort
Nu mai este imputernicit ca l a sfatul unui avocat l am scos.
Răspuns la discuția Divort
Poate sa ma dea in judecata acum pentru ca nu vreau sa i dau jumate din bani pana dupa divort?
Răspuns la discuția Divort
A zis ca semnează actele si azi s a răzgândit ca dc nu vreau eu sa i dau acum jumate din bani. La rândul lui A vb cu un avocat și l a sfătuit să mă dea in judecata ca nu vreau sa i dau bani Acum. Nu stiu ce sa fac.
Răspuns la discuția Divort
Buna ziua,sunt bani de la nunta si eu eram titular de cont si el imputernicit . Am vb cu un avocat și el m a sfătuit să l scot de la imputernicit ca sa nu ma lase fără bani.
Discuție Divort
Buna ziua azi am avut prima infatisare pt divort unde soțul meu a zis ca nu mai vrea să divorteze. Noi avem in cont niste bani pe care el ii vrea acum. Eu i am spus că si primeste după ce divortam. M a amenințat că ma Da in judecata ca nu vreau sa i dau bani. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac. Tin sa mentionez ca am vb cu un avocat și el m a sfătuit să nu i dau. Avem impreuna un copil de 2 ani si 3 luni. Are drept de vizita acum sau nu ?