avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua azi am avut prima infatisare pt divort unde soțul meu a zis ca nu mai vrea să divorteze. Noi avem in cont niste bani pe care el ii vrea acum. Eu i am spus că si primeste după ce divortam. M a amenințat că ma Da in judecata ca nu vreau sa i dau bani. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac. Tin sa mentionez ca am vb cu un avocat și el m a sfătuit să nu i dau. Avem impreuna un copil de 2 ani si 3 luni. Are drept de vizita acum sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Alex2016R , utilizator 08:06, 3 Decembrie 2018
Din ce sursa provin banii?

Ati mers pe acord si s-a răzgândit sau cum?
Buna ziua,sunt bani de la nunta si eu eram titular de cont si el imputernicit . Am vb cu un avocat și el m a sfătuit să l scot de la imputernicit ca sa nu ma lase fără bani.
A zis ca semnează actele si azi s a răzgândit ca dc nu vreau eu sa i dau acum jumate din bani. La rândul lui A vb cu un avocat și l a sfătuit să mă dea in judecata ca nu vreau sa i dau bani Acum. Nu stiu ce sa fac.
Banii sunt jumatate jumatate.Dvs mergeti si mutati jumatate in contul dvs si jumatate ii dati lui.

Divortul nu e ceva negociabil, si daca vreti sau vrea si daca nu vrea tot se va desface casatoria.
Ca sa mearga mai repede si sa scapati de termene platitii 50% in contul lui si 50% faceti va alt cont unde el sa nu fie inputernici si transferati banii acolo
Nu-i dați momentan niciun ban, după ce se va pronunța divorțul mergeți la notar și realizați partajul amiabil.
Dacă nu este de acord, partajul se va face prin instanță.

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara eclesia eclesia Buna ziua,am o intrebare,daca eu am plecat in vizita la sora mea in Italia cu copilul de 1 an...mentionez ca sunt divortata si am imputernicire de la fostul ... (vezi toată discuția)
Am divortat- acum vreau sa facem partajul misslucky misslucky Am fost casatorita 3 ani jumate si dupa 3ani jumate de casatorie am ramas gravida iar sotul din cauza ca avea o amant acare a pus presiune pe el a bagat ;a ... (vezi toată discuția)
Banii de nunta partaj andreiionel andreiionel Am avut in anii de casnicie atat o nunta cat si botez. parintii mei au contribuit cu o suma de bani de fapt jumatate din suma. stiu ca ... (vezi toată discuția)