Buna ziua azi am avut prima infatisare pt divort unde soțul meu a zis ca nu mai vrea să divorteze. Noi avem in cont niste bani pe care el ii vrea acum. Eu i am spus că si primeste după ce divortam. M a amenințat că ma Da in judecata ca nu vreau sa i dau bani. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac. Tin sa mentionez ca am vb cu un avocat și el m a sfătuit să nu i dau. Avem impreuna un copil de 2 ani si 3 luni. Are drept de vizita acum sau nu ?
Buna ziua,sunt bani de la nunta si eu eram titular de cont si el imputernicit . Am vb cu un avocat și el m a sfătuit să l scot de la imputernicit ca sa nu ma lase fără bani.
A zis ca semnează actele si azi s a răzgândit ca dc nu vreau eu sa i dau acum jumate din bani. La rândul lui A vb cu un avocat și l a sfătuit să mă dea in judecata ca nu vreau sa i dau bani Acum. Nu stiu ce sa fac.
Banii sunt jumatate jumatate.Dvs mergeti si mutati jumatate in contul dvs si jumatate ii dati lui.
Divortul nu e ceva negociabil, si daca vreti sau vrea si daca nu vrea tot se va desface casatoria.
Ca sa mearga mai repede si sa scapati de termene platitii 50% in contul lui si 50% faceti va alt cont unde el sa nu fie inputernici si transferati banii acolo
Nu-i dați momentan niciun ban, după ce se va pronunța divorțul mergeți la notar și realizați partajul amiabil.
Dacă nu este de acord, partajul se va face prin instanță.