normal,ea ar trebui sa vina prin iunie,dar daca as inainta proces in acest timp,ce sanse as avea sa nu o aduc in tara prin sept?se poate sa ma oblige,cum ca nu as avea acordul doar pe 3luni,chiar daca ea nu o fost inainte incredintata nimanui,iar eu am inceput aceasta procedura acum?care sunt etapele unui asemenea proces?in ce etapa voi fii audiata?(prezentarea dosarului,martorii,probele......??????)multumiri anticipate
ancheta sociala poate fii in avantajul meu,cred!eu locuiesc cu un cetatean olandez,cu contract la ind,am adresa pe casa lui inregistrata ca parteneri,legal,am servici,am terminat sc de limbi in olanda,fetita a fost aici la sc......el sta cu chirie,lucra pe cont propriu in constructie,are mult de platit in urma la stat,fetita ii ingrijita de mama lui,in casa ei,el are o relatie cu o domnisoara de 21ani.....de 1an,alta prin oras cu una de 19ani......ce stabilitate poate avea fetita?cred ca locul ei e langa mine,aici are camera ei,are prieteni care vin la ea,se joaca impreuna,respecta un program de somn si de mancare,are o viata normala pt varsta ei.....va multumesc
e foarte pozitiv ceea ce am citit in acest forum.va multumesc ca ati reactionat repede cu raspunsuile.fetita e usor influentabila,cat a fost in olanda nu vroia sa auda de romania,acum vrea in olanda,dar nu poate decide ea,tatal ei ii spune ca isi pierde colegii,prietenii de sc,limba.....nu se poate decide la telefon....dar,pt mine ea e inca mica,nu vreau ca mai tarziu sa-mi reproseze ca nu am decis eu pt ea.e drept e de aproape un an in ro,vb la tel de 3ori pe zi,facem temele prin tel,avem o relatie foarte stransa......dar tatal ei are un caracter negativ asupra mea,ma tot ameninta ca nu o voi avea doar cand vrea el,ca daca continui sa vorbim de custodie nu o voi mai vedea doar in romania,ceea ce va fii foarte greu,el stiind ca acum viata mea e clara aici,sevici,casa,prieteni,doar micuta mai lipseste..........se foloseste de ea.....care sunt pasii pt intocmirea unui dosar,ce acte ar trebui sa am din olanda?ooooo,apropo,daca pe perioada vacantei de vara voi obtine acordul,se poate derula procesul cat timp ea e la mine?va trebui sa o duc in tara in august?pot sa nu ma infatisez la proces,sa ma reprezinte avocatul,pt a nu intra cu fetita in tara....?se considera rapire,daca ea nu e incredintata nimanui?va multumesc
am o fetita de 8ani...(in urma unui cncubinaj).locuiesc in olanda si as vrea informatii cu privire la custodie si la scoaterea ei din tara pt a locui impreuna cu mine(ea locuieste in romania,dar tatal nu se ocupa de ea,majoritatea timpului sta cu bunica,...)la comun acord am hotarat sa faca clasa1in ro,dar conditia a fost ca dupa vacanta de vara sa locuiasca din nou in olanda,dar el refuza categoric,nici nu putem discuta despre acest lucru,ceea ce m-a facut sa iau decizia de a face totul legal,nu prin comun verbal......ce sanse sunt!?va multumesc