avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrudaniela1

Activitate alexandrudaniela1

Buna ziua !
Va rog mult daca poate sa ma ajute cineva cu un model de contract de munca la domiciliu din anul 2017.
Multumesc mult!
Pentru trecerea la telemunca se face act adițional? Ce conține și dacă se transmite în revisal?
Cum înregistrez un obiect de inventar pentru care mi s - a acordat discutat integral?
Bună ziua! As dori dacă ma puteți ajuta în ce cont de venituri sa trec bonificația de 10%acordata în perioada stării de urgență pentru impozitul pe venit la micro. Eu am trecut în contul 7417
Adică am făcut următoarea operațiune contabilă 4418=7417. Aș dori dacă ma puteți ajuta cu alte păreri. Mulțumesc mult!
Cum înregistrez o factura de energie electrica venita cu suma de plata pentru luna curenta în minus
Răspuns la discuția Salariul cenzor pensionar
Se calculeaza cam pentru contract de mandat la asociațiile de proprietari

elenazan a scris:

Pentru cenzor se intocmeste contract de mandat.Pentru o indemnizatie neta de 150 lei, brutul este 257 lei la care se adauga contributia asiguratorie pentru munca societatii de 2,25%, 8 lei, in total asociatia va cheltui 265 lei.Contributiile sunt la CAS 25%, CASS 10% si impozit 10%.

Răspuns la discuția Salariul cenzor pensionar
Se calculeaza cam pentru contract de mandat la asociațiile de proprietari

elenazan a scris:

Pentru cenzor se intocmeste contract de mandat.Pentru o indemnizatie neta de 150 lei, brutul este 257 lei la care se adauga contributia asiguratorie pentru munca societatii de 2,25%, 8 lei, in total asociatia va cheltui 265 lei.Contributiile sunt la CAS 25%, CASS 10% si impozit 10%.

Daca o persoana este pensionar si are contract de mandatat in calitate de cenzor la o asociatie de proprietari ,asociatia plateste CAM 2.25%?