Multumesc pentru raspuns. Din pacate, invocand articolul 3 din HG 250/1992 , unul din angajatori mi-a sistat plata indemnizatiei de concediu de odinna. Desi fiind in concediu,nu am ajuns la institutie sa declar unde am functia de baza. Nu stiu in ce masura aceasta Hotarare 250 se aplica si in cazul cadrelor didactice a caror concediu de odihna este reglementat prin Legea 1/2011 a Educatiei. Este mai presus acest HG de Legea educatiei?
In baza a ce lege?De ce oare la data semnarii celui de-al doilea contract individual de munca nu mi s-a cerut stabilirea acestei functii?De concediu de odihna ce stiti? Cum se plateste indemnizatia?in ambele locuri?
Multumesc!
Buna ziua! Sunt cadru didactic intr-o Universitate si ocup de asemenea o alta functie intr-o
institutie bugetara. Contractele de munca sunt obtinute prin concurs,au timp de lucru diferit si sunt independente.
In ce masura sunt considerate cumul de functii? Specific ca la angajare nu mi s-a cerut sa declar functia de baza. Sunt obligat sa o declar?
Multumesc!