avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate Yutr

Activitate Yutr

Si cam cat ar dura divortul daca ami pun un avocat?ca acum nu am si mi sa spus ca vreo 6 luni dureaza,daca ami pun un avocat cam cat ar dura?
Buna seara,am.si eu o intrebare,Sunt casatorita de 6 ani si am o fetița de 3 ani.Eu si sotul meu nu ne mai ințelegem ne certam mai tot timpu din cauza parinților lui ,si eu am decis sa bag divort nu am mai suportat atatea certuri si am mers sa bag divort,am mers dar nu mi-a venit nimic acasa sa ma prezint ,am mers m-am intreresat si mi sa zis ca mai dureaza cam 6 luni ca nu am avocat ca sa ami grabeasca divorțul pentru ca nu am venit.am incercat sa ma mai împac cu el am zis ca pentru copil da nu mai merge ne certam mereu si mai mult ai facem rau fetiței ca asista la certurile noastre si nu mai suport sa vad cum sufera fata si eu.pana sa plec de la el am stat la parinti mei.Ce as vrea daca ma puteti informa,eu vreau sa plec cu fata de la el ca nu mai pot face fața certurilor,da nu sa merg sa stau la ai mei,am cunoscut pe cineva si ar vrea sa stam impreuna pana ce termin cu divortul si aş vrea intre timp sa ami caut de munca ca sa pot sa ami pot intretine fata,deocamdata la.fata nu ai lipseste nimic are tot cei trebuiel.Eu daca plec cu fata de la el poate face ceva impotriva mea sa ami ia fata,bineînteles nici el nu are serviciu a lucrat inafara dar de vreo 3 luni nu a mai mers.ma puteti ajuta cu o informatie va rog sunt disperata.multumesc o seara buna