avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce se poate intampla daca plec cu copil de acasa?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce se poate intampla daca plec cu copil de acasa?

Si cam cat ar dura divortul daca ami pun un avocat?ca acum nu am si mi sa spus ca vreo 6 luni dureaza,daca ami pun un avocat cam cat ar dura?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 08:42, 12 August 2017
Doamna, mai plecati de multe ori de acasa? Nu puteti sa scrieti intr-un singur topic? Procesul dureaza cat vrea judecatorul, depinde de complexitatea spetei, de prezenta martorilor, dar si de dvs., daca va intelegeti cu sotul in privinta divortului. Dar copilul ce zice, vrea sa plece de langa tatal natural?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Numarul de termene nu depinde de existenta sau nu a unui avocat ci de incarcarea instantelor si de probatoriul administrat. Avocatul poate sa va salveze de cateva termene, este adevarat.
Daca va dura doar 6 lui este super bine dar nu uitati ca un dosar de divort poate presupune atat fond cat si apel si recurs si poate, cu totul, sa dureze 1,5 ani!
Bună ziua. Depinde de instanta judecătorească foarte mult! Minim jum de an durează dosarul pe fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț Ahirghiligiţei Ahirghiligiţei Buna ziua! Pot divorța de sotul meu daca acesta este plecat in străinătate? Mentionez ca nu avem copii si nici proprietăți împreună. In cat timp se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care ... carmen2011 carmen2011 Buna ziua Cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care paratul nu este de acord cu divortul, un minor de aproape 14 ani, si partaj ..un apartament pe ... (vezi toată discuția)
Divort copil minor dianafilip dianafilip Buna ziua, cat poate dura un divort cu copil minor , dosar depus in octombrie? Multumesc! (vezi toată discuția)