avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort copil minor

Buna ziua, cat poate dura un divort cu copil minor , dosar depus in octombrie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:22, 31 Octombrie 2017
Buna ziua,

Depinde de instanta care judeca dosarul. In orasele mai mari (unde instantele sunt mai aglomerate) dureaza cam 12 luni. In orasele mai mici, este posibil sa dureze doar 6 luni.
E greu de spus că durata deoarece noile legi au încetinit foarte tare cursul proceselor.
Dacă înainte dura cca 2 luni acum poate dura de la 4 luni la un an cu aproximație daca e simplu procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-durata omama omama Buna ziua,am o intrebare,cat dureaza un divort cu minori si partaj? Va multmesc anticipat (vezi toată discuția)
Cat dureaza in instanta un proces de divort fara copii si fara partaj ? maria.dinca maria.dinca Buna ziua, as dori sa stiu cam cat poate dura in instanta un proces de divort in care nu exista copii si nici partaj (la incheierea casatoriei s-a optat pentru ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla daca plec cu copil de acasa? Yutr Yutr Si cam cat ar dura divortul daca ami pun un avocat?ca acum nu am si mi sa spus ca vreo 6 luni dureaza,daca ami pun un avocat cam cat ar dura? (vezi toată discuția)