avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate Andra244

Activitate Andra244

Bună! Am 17 ani jumătate și vreau sa ma mut la iubitul meu. El e major,suntem de aproape un an împreuna. Vrem sa ne facem viața frumoasa amandoi,iar părinții mei stau in cale. Certuri ziilnice,scandal,vorbe urate. Va rog nu începeți sa îmi dați lecții de viața ca nu e bine ce fac,ca sa ma gandesc înainte. Decizia e luată. Vreau doar sa știu,de la cineva cu studii in domeniu dacă se poate,dacă e legal sa ma mut la el,dacă ei pot face ceva cu poliția. Menționez ca merg la el de buna voie,nu ma obliga sau presează cu absolut nimic,ne iubim și lângă el îmi găsesc liniștea. Nu vreau sa mai am absolut nici o legătura cu familia mea,astfel ma simt foarte pregătită sa încep o viața pe cont propriu. Eu lucrez,iar iubitul meu e dispus sa îmi ofere sprijin din toate punctele de vedere,are locuința lui,iar de bani nici nu se pune problema . Si iar ma interesează dacă ne putem căsători fără acordul acela al părinților,fiindcă eu nu am încă 18 ani împliniți. Mulțumesc frumos,aștept cât mai multe răspunsuri.