avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa plec de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa plec de acasa

Bună! Am 17 ani jumătate și vreau sa ma mut la iubitul meu. El e major,suntem de aproape un an împreuna. Vrem sa ne facem viața frumoasa amandoi,iar părinții mei stau in cale. Certuri ziilnice,scandal,vorbe urate. Va rog nu începeți sa îmi dați lecții de viața ca nu e bine ce fac,ca sa ma gandesc înainte. Decizia e luată. Vreau doar sa știu,de la cineva cu studii in domeniu dacă se poate,dacă e legal sa ma mut la el,dacă ei pot face ceva cu poliția. Menționez ca merg la el de buna voie,nu ma obliga sau presează cu absolut nimic,ne iubim și lângă el îmi găsesc liniștea. Nu vreau sa mai am absolut nici o legătura cu familia mea,astfel ma simt foarte pregătită sa încep o viața pe cont propriu. Eu lucrez,iar iubitul meu e dispus sa îmi ofere sprijin din toate punctele de vedere,are locuința lui,iar de bani nici nu se pune problema . Si iar ma interesează dacă ne putem căsători fără acordul acela al părinților,fiindcă eu nu am încă 18 ani împliniți. Mulțumesc frumos,aștept cât mai multe răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:02, 14 August 2017
Buna ziua,
Legal este si nu prea are nimeni ce sa va faca.
Probabil parintii nu va vor mai sprijini financiar!
Va sfatuiesc ca la momentul mutarii sa luati in considerare TOATE consecintele acestui gest. Va spun asta si ca avocat si ca tata de FETE!
Va doresc mult NOROC in VIATA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns ... Alexandra832781 Alexandra832781 As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns concret de oferit . Eu având aproape 17 ani fără câteva luni și as vrea sa ma mut cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori niste sfaturi atât psihologice cat si juridice. ... Anca 34 Anca 34 Buna ziua,as dori niste sfaturi atât psihologice cat si juridice. Aș dori să plec de acasă am 16 ani jumătate, as vrea sa merg la iubitul meu el având ... (vezi toată discuția)
Buna,ma numesc ana și am 16 ani,fac 17 in luna aprilie! scriu ... Ana.maria23 Ana.maria23 Buna,ma numesc Ana și am 16 ani,fac 17 in luna Aprilie! Scriu aici pentru a ma informa! Acum ceva vreme am cunoscut un băiat(prin intermediul unei prietene ... (vezi toată discuția)