avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate danfilipov

Activitate danfilipov

Răspuns la discuția Cartea de munca
Am incercat dar fara succes. Ar trebuii sa stiu o persoana specifica si care se ocupa de asa ceva sau care are cunostinta de legilerespective si de procedura de obtinere a unei copii, adeverinte sau un act care sa dovedeasca vechimea mea in munca in Romania
posibilitatile mele de a contacta pe cineva legat de problema mea sint foarte limitate si de aceea apelez la informatiile pe care le pot primii online . multumesc mult
Institutia la care am lucrat nu mai exista .Am nevoie de cartea de munca pentru actele de pensionare . Orice informatie primita va fii apreciata . Multumesc mult
ultimul loc de munca a fost la --- Fabrica de Confestii TRICODAVA --- din Bucuresti - Drumul Taberei - nu mai stiu adresa ---
--- cine stie adresa de email de unde se pot obtine copii electronice ale cartii de munca ( am inteles ca se poate obtine pe aceasta cale dar surprinzator --nimeni nu stie adresa de email ) -- sau nu exista sau este foarte secreta
Institutia la care am lucrat inainte de plecarea din tara nu mai exista , si toate eforturile mele de a afla ceva despre ea au ramas fara succes. Care ar putea sa-mi fie obtiunile pentru a avea actele necesare pensionarii ( mi se cere cartea de munca pentru ca de-a lungul anilor am lucrat in mai multe locuri )
-- se pare ca solicitantii sau persoanele care cauta un reaspuns corect nu prea au noroc sau cunostintele persoanelor care administreaza acest site nu sint suficiente sau nu exista timpul necesar pentru a raspunde tuturor solicitarilor si intrebarilor
Regret ca nu am primit nici cea mai mica indicatie ca cineva ar fi luatin consideratie intrebarea mea
Oricum va multumesc
Discuție Cartea de munca
Am plecat din Romania in 1985,cartea de munca am predat-o la serviciul pasapoarte .
Cum pot sa obtin o copie sau originalul ?
Doresc sa ma reintorc in tara si as vrea sa -mi iau drepturile de pensie
Orice sugestie este binevenita
Multumesc anticipat