avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine stie cum se poate obtine o copie electronica a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine stie cum se poate obtine o copie electronica a cartii de munca

--- cine stie adresa de email de unde se pot obtine copii electronice ale cartii de munca ( am inteles ca se poate obtine pe aceasta cale dar surprinzator --nimeni nu stie adresa de email ) -- sau nu exista sau este foarte secreta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 18 August 2017
A trebui sa faceti un drum la ei ca sa depuneti si o cerere.
Nu cred ca puteti sa rezolvati altfel ceva.
Va trebui depusa si o cerere scrisa.
Unde sa depuna o astfel de cerere ? :-/

Chiar credeti ca exista asa ceva ? :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca cu probleme mary_123454 mary_123454 AS DORI UN MIC AJUTOR AM LUCRAT LA O FIRMA X DIN DECEMBRIE 2006.CARTEA DE MUNCA A DESCHIS-O IN MAI 2007.S-A MAI OPERAT IN EA O MARIRE DE SALARIU IN FEBRUARIE ... (vezi toată discuția)
Cerere tip catre itmb Mephisto Mephisto Buna ziua. As dori si eu sa solicit eliberarea contractului de munca de la ITMB. Cum procedez? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Informarea privind datoria existenta aferenta unui contract de credit AdrianaM AdrianaM Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca exista o noua reglementare europeana privind informarea unui debitor pe cale electronica, privind o datorie existenta ... (vezi toată discuția)