avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Activitate Andra45

Activitate Andra45

Trec printr-o situatie asemanatoare. in cazul meu s-a ajuns destul de departe tot din Ura invidie etc prostie, a ajuns sa ma hartuiasca in 2 orase, ciar a platit un Agent de Plitie si acum sunt hartuita si de Mafie si de un Agent corupt. Minunanta Romania tara mea.
Tineti-ne la curent daca a mers pt dvs cu masurile Politia si parchet
In cazul meu situatia doar s-a inrautatit. Va doresc bafta
Buna ziua, as dori un Sfat in legatura cu o problema.
Acum 2 ani aproape am avut un Incident cu un Agent Politia Locala.
Povestea e lunga si complicata nu va plictisesc cu detalii, va spun doar ca acest Individ vrea sa imi insceneze Dosar mie, si ma hartuieste pe mine si familia mea.

Am facut Sesizari multiple legate de comportamentul individului si cred cu siguranta ca din cauza sunt un Om Decent muncitor nu am nu am avut probleme cu legea sau dosar penal, tot din plictisul orgoliul si caracterul jegos al unor persoane care vor sa imi faca "bine" , de 2 ani eu si familia cunostintele mele (dar in secial Eu) sunt hartuit, pus sub supraveghere, Defaimat in oras la servici etc. Nu am avut probleme cu legea pana la incidentul intalnirea cu acest individ.

Printre obiectivele" individului este si Proprietatea familieiCasa noastra, dar dincolo de asta ma hartuieste sunt urmarit zilnic de masini Politia locala, si cred ca de la incidentul de acu 2 ani mi s-au luat Datele si pe numele meu Individul a scris cine stie ce porcarii sa imi faca rau.

Ce pot face in acest caz ?
Nu am incalcat nici o lege am locuit legal in apartamentul in care Individul era proprietar acum 2 ani, apoi am plecat.
Individul face in continuare Abuz de serviciu si imi rade in nas se crede deasupra legii.
Sunt Angajat muncesc sunt un om decent modest si vreaus a am o viata normala dar din cauza acestor Indivizi bolnavi de orgoliu sunt hartuit zilnic.

Pot da in Judecata pe proces Civil ?
Pot face asta si fara un Avocat ?
Individul e Agent Politie dar se comporta ca interlop.
Daca doreste cineva sunt interesat si de un Avocat.

Multumesc O seara buna