Buna ziua.
Acum ceva timp o scursura a societatii m-a amenintat cu moartea, si acte de violenta, reusind sa il inregistrez audio-video. In acea perioada am fost urmarit de persoane din anturajul sau, identificandu-i pe unul dintre acestia, urmatorul pas fiind chemarea sa la sectia de politie. (precizez ca de atunci, persoana respectiva nu mi-a mai creat probleme)
Timpul a trecut, fiind trimis in judecata , si condamnat pentru amenintare, luand 3 luni de inchisoare cu suspendare, pe un termen de 2 ani incercare.
In urma cu aproximativ 2 saptamani i-ar a inceput circul. Cu injuraturi la coltul blocului, -las ca te fac eu cu baietii-.
Astfel am sunat saptamana trecuta la sediul Diicot. Zilele acestea, a ramas sa ma intalnesc cu un procuror pentru a-i expune pe larg situatia.
Daca nu rezolv, exista vre-o structura a politiei care are competenta in astfel de situatii?
Din punctul meu de vedere, acest jeg a format un fel de grup organizat alcatuit din mai multe persoane care are ca principal scop lovirea, si poate omorarea mea, fiindca este frustrat ca El, marele goster a fost trimis in judecata si condamnat.
Persoana respectiva, are prieteni extrem de dubiosi.
Momentan incerc. I-am spus si politistului, ca foarte curand imi voi cumpara pe cale legala si un pistol cu glont, pentru ca nu stiu ce masuri va putea lua politia, parchetul etc, in linistirea sa. Decat sa ma trezesc cu un pumn, ori vreun obiect contodent in mine, de la vreun amic de al sau..mai bine ma apar.
Trebuie sa aveti mare grija deoarece folosirea pistolului nu este justificata si nu constituie legitima aparare daca nu are si el arma alba.
Solutia juridica in astfel de cazuri este sa va aparati proportional atacului sau sa fugiti...
Fuga e rusinoasa dar sanatoasa...chiar si sub aspect juridic...
Daca exista camera de supraveghere si rezulta ca a vrut sa va loveasca dar ati fugit va ajuta...
Trec printr-o situatie asemanatoare. in cazul meu s-a ajuns destul de departe tot din Ura invidie etc prostie, a ajuns sa ma hartuiasca in 2 orase, ciar a platit un Agent de Plitie si acum sunt hartuita si de Mafie si de un Agent corupt. Minunanta Romania tara mea.
Tineti-ne la curent daca a mers pt dvs cu masurile Politia si parchet
In cazul meu situatia doar s-a inrautatit. Va doresc bafta