avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Grup Organizat - amenintari repetate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Grup Organizat - amenintari repetate

Buna ziua.
Acum ceva timp o scursura a societatii m-a amenintat cu moartea, si acte de violenta, reusind sa il inregistrez audio-video. In acea perioada am fost urmarit de persoane din anturajul sau, identificandu-i pe unul dintre acestia, urmatorul pas fiind chemarea sa la sectia de politie. (precizez ca de atunci, persoana respectiva nu mi-a mai creat probleme)
Timpul a trecut, fiind trimis in judecata , si condamnat pentru amenintare, luand 3 luni de inchisoare cu suspendare, pe un termen de 2 ani incercare.

In urma cu aproximativ 2 saptamani i-ar a inceput circul. Cu injuraturi la coltul blocului, -las ca te fac eu cu baietii-.

Astfel am sunat saptamana trecuta la sediul Diicot. Zilele acestea, a ramas sa ma intalnesc cu un procuror pentru a-i expune pe larg situatia.
Daca nu rezolv, exista vre-o structura a politiei care are competenta in astfel de situatii?

Din punctul meu de vedere, acest jeg a format un fel de grup organizat alcatuit din mai multe persoane care are ca principal scop lovirea, si poate omorarea mea, fiindca este frustrat ca El, marele goster a fost trimis in judecata si condamnat.
Persoana respectiva, are prieteni extrem de dubiosi.
Ultima modificare: Marți, 15 August 2017
ContSters437213, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters437213 , utilizator 21:12, 19 August 2017
Bine, mafie nu se poate numi. sunt niste natarai, care nu au ocupatie, gen -baiatul lui mama care au 40 de ani, se strang in grupuri , iar cand vad masina politiei fug. Ce fac ei, este la limita legalitatii, pentru ca dpdv al Diicotu-lui nu se ocupa cu infractiuni mari, ex- structurati pe paliere. etc.

Astfel, voi incepe sa fac ce am facut si pana acum. Doua telefoane , unul normal de pe care pot suna, si pot fi sunat. Celalalt in buzunar, dat pe inregistrare audio-video, cu partea microfonului inafara(dar fara sa iasa in evidenta ), si gata.
Sa nu puneti telefonul intr-o poseta, geanta, ori intr-un buzunar al gecii, pentru ca nu se aud decat pasii dvs.

Va comportati normal, daca ar fi sa va intalniti cu ei. Ii lasati sa va jigneasca, nu spuneti absolut nimic. Ajungeti acasa, descarcati probele, le ascultati , sa fiti 100% sigura ca li se aude vocea, si mai apoi ,plangere la politie.

Daca este adevarat cu agentul de politie platit, pute-ti depune o plangere, dar nu la politie.Interesati-va gen DNA
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 August 2017
ContSters437213, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat si amenintat cu pistolul de politie in propria curte narcis-murarescu narcis-murarescu Buna ziua, Astazi in jurul orei 17 am fost cu motocicleta sa alimentez, la benzinaria din capatul strazii unde locuiesc. Pe strada principala trecea un ... (vezi toată discuția)
Amenintata de fostul prieten yulyia yulyia am avut un prieten 3 ani de zile. dupa aproximativ primii 2 ani i-am spus ca vreau ca relatia noastra sa se incheie deoarece nu il mai iubesc si nici nu ne mai ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea - probe video - daune morale ContSters354748 ContSters354748 buna ziua. in spatele blocului in care stau eu ,am un vecin care a luat cateva amenzi pentru ca mi-au injurat parintii. tatal meu i-a facut si plangere penala ... (vezi toată discuția)