avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate andriana1

Activitate andriana1

Pentru cei interesați, am găsit răspunsul:
[ link extern ] /
Bună ziua! Dacă am o mașină cumpărată pe persoană fizică cu un preț și o vând cu preț mai mare , trebuie să plătesc ceva la ANAF? Mă gândesc ca poate considera ca este venit.Multumesc!
Primul lucru adresa scrisa la Asociatia de locatari, cu numar inregistrare. Daca refuza, trimitere prin posta cu confirmare de primire. Faceti referire la atributiile lor conform legii 196/2018. Nu este de joaca. Sunt patita. Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate ajuta pe cineva: Dupa 1 an si 3 luni cine credeti ca m a ajutat si a contribuit la rezolvarea problemei ? Primaria. Am facut cerere prin email. Am anexat poze cu tavanul deteriorat , cererile la Asociatia de locatari si raspunsul pueril al acesteia, adresele la IPJ'. La primarii exista un compartiment care se ocupa de asociatiile de locatari si in cateva zile au venit doua persoane -singurele care nu au tratat problema cu superficialitate.. Intr o ora au adunat pe toti: presedinte asociatie, instalatorii blocului (acestia trasesera ceva silicoane pe la cada de deasupra , au verificat daca au autorizatie),locatarii de la 2 etaje superioare( ca sa verifice daca nu era o defectiune si cu 2 etaje mai sus), le a dat termen o saptamana. Defect a fost sifonul de sub cada.
Am simtit ca in sfarsit cineva ma ajuta.
Intre timp am anuntat firma de asigurari si m a despagubit cu 616 lei.

Sarbatori linistite!
Buna seara! Nu stiu ce le a facut politistul de proximitate, dar nu m a mai inundat din 15.10.2021.Nu stiu daca au reparat.O sa folosesc asigurarea pentru a repara.
Saratori linistite !
Am fost sunata de politistul de proximitate ( in urma adresei catre IPJ) si chemata la Politie ,unde am dat o declaratie. A spus ca o sa fiu cautata ca sa semnez ca s a rezolvat. El este sigur ca proprietara o sa repare si nu se ajunge la proces. Eu nu cred. Ce credeti ca urmeaza daca nu repara ? Nu semnez nimic politistului daca nu se repara. si intentionez dupa 30 zile sa revin la reclamatie. Multumesc!
Nu v am spus, dar am asigurare pentru locuința , chiar extinsă , dar nu am folosit o încă pentru ca ma despăgubește pentru o inundație , dar cauza nu se elimina. Asiguratorul nu da in judecată pe proprietara , considerând ca suma este mica pentru ei.
La Poliție , am făcut reclamația in sensul ca este o stare conflictuala care tulbura buna vecinătate. Oricum , in aceste 8 luni am realizat ca nimeni nu si face treaba sau prea putini din cei pe care i platim si cred ca multe stări conflictuale S ar stinge din fașa si nu S ar ajunge la situații limita greu de suportat.
Multumesc ! O sa iau in considerare toate sfaturile.
Buna ziua,comunitate!
De opt luni nu reusesc sa rezolv urmatoarea problema : locuiesc la bloc si deasupra mea proprietara a inchiriat. Ma inunda repetat. La inceput am crezut ca o sa fie o problema minora,usor de rezolvat. A devenit cosmar. Proprietara nu coopereaza , nu raspunde la telefon,ii trimit poze la fiecare inundatie. Am apelat la Asociatia de proprietari verbal si apoi scris. A reparat instalatorul asociatiei cu ceva silicon,dar degeaba. Ca sa acopere incompetenta instalatorului,si nu numai, raspunsul scris al asociatiei este evaziv,adica imi recomanda sa zugravesc si sa repar ( a cazut tavanul) ,ca apoi ei sa vada mai bine pe unde curge, desi le am dat masurat in cm pe unde curge.
Pentru ca am batut la usa sa le spun ca m au inundat,au chemat Politia pentru ca le terorizez copiii. Atunci am hotarat ca la fiecare inundatie sa chem Politia ca sa le bat la usa. Politia a evitat, spunand ca nu intra in sarcina lor. Doar politistul de proximitate a sunat pe proprietara saptamana trecuta si a spus ca rezolva saptamana viitoare., dar nu prea cred. Intre timp am trimis o reclamatie scrisa la Politia Municipala.Stiu ca trebuie sa ajung la instanta ,dar ce as mai putea face pana acolo? Unde am gresit pana acum? Multumesc!
Multumesc! Din pacate,trebuie sa umblam cu " jalba in protap" ca sa ne obtinem drepturile. In rest, numai obligatii...Asa ne trebuie;)
Multumesc! Am sa fac o cerere scrisa , nr. inregistrare ,copii fluturasi salariu etc.