Buna ziua. De aproximativ o saptamana, jumatate din tavanul din baie si o parte din peretele unde e coloana de apa este ud, imbibat cu apa. Am anuntat administraroarea acum o saptamana dar inca nu a luat nici o masura. Am fost la vecinul de sus dar nu pare sa fie vorba de inundatie de la el, si la el vopseaua de pe tavan e cojita cam tot in zona unde e ud la mine. Semn ca si acolo a fost umezeala chiar daca nu in momentul actual. Asa ca banuiesc ca e o problema de pe coloana.
Ce variante am ? Deschid un dosar la firma unde am asigurare si caut eu instalator apoi recuperez banii de la asigurare ?
Primul lucru adresa scrisa la Asociatia de locatari, cu numar inregistrare. Daca refuza, trimitere prin posta cu confirmare de primire. Faceti referire la atributiile lor conform legii 196/2018. Nu este de joaca. Sunt patita. Succes!
Conform dispL nr 196/2018 reprezentantul legal al asociatei de proprietari este presedintele de asociatie care este factor decisional
Administartorul d eimobil este angajatul asociatiei de proprietary cu limita de competenta executionala
Sesizati official presedintele de asociatie cu obligatia desfasurarii de demersuri in urma carora sa se evidentieze si sa se remedieze factorul generator al prejudiciului
daca detineti asigurare facultativa,contactati asiguratorul care v-a deschide dosar de dauna va constata si evalua prejudiciile,va restitui c/v prejudiciu constatat,urmand sa solicite prin actiune in regres in instanta recuperarea prejudiciului de la partea responsabila,asociatia de proprietari daca este vorba despre defectiune la partea comuna de instalatie imobil
Proces
Oana onuta
Cat ar dura un proces daca am dat o vecina in judecata pt afectarea blocului mai exact țeavă de apă rece din casa ei e spartă și nu dorește să o repare ... (vezi toată discuția)