avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună dimineața ! De vreov 5 ani aceeași problemă ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună dimineața ! De vreov 5 ani aceeași problemă .Locuiesc ...

Bună dimineața ! De vreov 5 ani aceeași problemă .Locuiesc într-un bloc la etajul 7 /8. Vecinul de deasupra nu mai locuiește în apartamentul de la etajul 8 și și-a făcut anumite modificări la încălzire. Datorită acestor modificări ,coloanele principale din care ne alimentam cu încălzire în apartament sunt reci ,de la racordul care merge spre calorifere spre etajul superior .Menționez ca eu plătesc aceste coloanele distribuție ca fiind calde .Unde mă pot adresa în afară de administratorul blocului și de primărie ? Am făcut reclamații fără nici o rezolvare . Menționez că sunt coloane de distribuție a căldurii pe verticală cu tur și retur ele trebuind să funcționeze de la primul până la ultimul etaj. ,așa cum funcționau înainte sa facă modificări vecinul citat . Acum câțiva ani dacă nu doream să dau drumul la calorifere erau coloanele calde ,acum doar dacă dau drumul la calorifer ele se încălzesc din pardoseală până în dreptul caloriferului circulând agentul termic spre calorifere dar nu si pe coloane spre tavan .

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:29, 10 Noiembrie 2022
Administratorul blocului este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta executionala
Conform disp L nr 196/2018 reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care este factor deciszonal
Sesizati official asociatia de proprietari cu document inregistrat
Asociatia d eproprietari ar trebui sa dispuna verificarea instalatiei commune
Afirmati ca vecinul de la etajul superior a executat interventii,dv dupa ce ati constatat ca nu beneficiati de agent termic ati curatat instalatia pentru a indeparta eventualele reziduuri de la interventia vecinului?
Asociatia de proprietari a executat aerisirea instalatiei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultim etaj cu calorifere reci sau slab incalzite adrhc adrhc Buna ziua, locuiesc in Bucuresti, sector 5 la et.8 (ultimul). Dintotdeauna (10 ani) de cand locuiesc in actualul apartament caloriferele am observat ca se ... (vezi toată discuția)
Nemontarea repartitor caldura pe calorifer baie la ultimul etaj ... cyan cyan Nemontarea repartitor caldura pe calorifer baie la ultimul etaj si parter. Cum la sfarsitul anului 2023 va expira termenul limita pentru montarea ... (vezi toată discuția)