Multumesc de raspunsur. As dori insa sa stiu daca eu pot verifica intr-un fel sau altul care este pretul. Vreau sa ma asigur daca pretul pentru satul respectiv intr-adevar nu este, sau persoana respectiva se face ca nu-l vede pentru a ma taxa in plus. Nu vreau sa par paranoica, dar sincer sunt foarte multe persoane care nu mai stiu ce metode sa gaseasca pentru a jecmani oamenii de cat mai multi bani.
Buna ziua, am si eu o intrebare. Eu cumpar un teren de la cineva cu xEuro. Notara imi spune ca nu poate sa imi calculeze onorariul la pretul acela ca este prea mic, si deci ca trebuie sa mi-l taxeze la pretul din grila. Se uita in grila si satul respectiv nu e, insa ia pretul corespunzator comunei din care face parte. E corect? In comuna se vinde cu mult mai mult decat in sat, care e-i drept nu-i departe (3-4 km) dar totusi..... pretul din grila este de 3,33 ori mai mare decat cel de achizitie propriu-zis. Pentru toata taraseala asta nesimtita platesc in plus vreo 830E. Nu ma dau banii afara din casa si nici nu vreau sa platesc aiurea pentru ca nu exista o metodologie mai corecta de aplicare a unei legi.