avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate buciuman

Activitate buciuman

Daca am radiat un tractor si acuma vreau sa - l inregistrez din nou mai este valabila cartea de identitate a tractorului sau trebuie efectuata o noua carte de identitate?
Mulţumesc frumos!
Sunt funcţionar public si ma ocup de puţin timp de autorizaţiile de funcţionare. Am ajuns la un dosar in care se doreste sa se desfasoare intr-un garaj, asa apare prevazut in extrasul cf, un atelier de reparaţii motociclete. De asemenea mi s a cerut sa arat actul normativ si articolul care prevede acest lucru! Mi s a pus intrebarea de ce este nevoie de schimbarea de destinaţie si care este actul normativ care prevede acest aspect!
Mulţumesc!
Dar este obligatorie schimbarea de destinatie din garaj, locuinţă/prestarii servicii, spatiu comercial ? M-ati putea ajuta va rog cu articolul din actul normativ care prevede acest lucru.
Care este cadrul legal care prevede schimbarea de destinatie din garaj, locuinţă / prestării servicii, spatiu comercial ?
Daca amenda se intocmeste pe o firma care se ocupa cu transporturi rutiere de marfuri si camionul care transporta aceste marfuri este oprit la contraveninent cine semneaza ....soferul ?
Buna ziua!
Daca o societate comerciala si -a schimbat forma de organizare din AF in IF mai sunt valabile avizele/autorizatiile emise pentru desfasurarea aceleasi activitatii/ comert cu amanuntul?
Daca in autorizatia de constructie apare garaj-anexa si acuma doresc sa deschid un atelier de reparatii auto ar fi nevoie de schimbare de destinatie ? Care este actul normativ care reglementeaza acest aspect?
Daca in autorizatia de constructie imi apare depozit de legume fructe si acuma doresc sa desfasor alta activitate comerciala de exemplu fabricarea de constructii metalice, ar trebui executata o schimbare de destinatie!
Poliţia locală are dreptul sa verifice ateliere auto ?
Care este actul normativ care prevede acest lucru.?
Care este dovada schimbarii de destinatie din anexa gospodareasca in atelier auto?