avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate iustin20

Activitate iustin20

Discuție inselaciune?
Buna ziua. Revin cu acest subiect. Intre timp am rezolvat si am facut la fan curier o dublura a awb-ului (buletin de expeditie) in care este mentionata seria telefonului trimis de mine. Si am constatat la o verificare mai atenta ca persoana reclamanta are un telefon identic cu cel trimis de mine, dar cu alta serie. Adica are alt telefon decat cel trimis de mine. Am fost citata la politia orasului din care este destinatarul. Ce trebuie facut?
aveam cateva mesaje in tel. banuiesc ca vor fi sterse. Intrebarea dv ma face sa pun si eu o intrebare. destinatarul cum dovedeste ca in momentul primirii tel era nefunctional? poate l-a stricat dansul. nu stiu..intreb. imi cer scuze ca nu am mentionat mai sus. tel a fost trimis acum un an de zile si din ce am inteles plangrerea este tot de atunci
Buna ziua, am trimis prin curier (fan) un telefon perfect functional fiind un telefon personal. Destinatarul m-a sunat dupa primirea coletuluia spunandu-mi ca tel nu functioneaza. Mentionez ca acest telefon a fost folosit de mine pana in clipa trimiterii. Acum problema telefonului (din spusele destinatarului este ca nu citeste cartela). Am refuzat sa cred acest lucru si sa-i returnez banii deoarece l-am trimis PERFECT FUNCTIONAL. Destinatarul a spus ca-mi va face o plangere pt insealaciune. Ce pot face? Sa primesc un telefon defect in locul celui functional?