avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... inselaciune?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

inselaciune?

Buna ziua. Revin cu acest subiect. Intre timp am rezolvat si am facut la fan curier o dublura a awb-ului (buletin de expeditie) in care este mentionata seria telefonului trimis de mine. Si am constatat la o verificare mai atenta ca persoana reclamanta are un telefon identic cu cel trimis de mine, dar cu alta serie. Adica are alt telefon decat cel trimis de mine. Am fost citata la politia orasului din care este destinatarul. Ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:36, 29 Noiembrie 2017
Aduceti acest fapt la cunostinta Politiei, eventual angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Colet deteriorat fan courier Neuronus Neuronus Buna ziua Am primit si eu ieri un colet (bicicleta) si am ramas socat de modul cum a fost transportata ,era singurul colet ramas in masina aruncat pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare pe olx cu nume fals intre doi utilizatori olx are loc ... aleodor aleodor Vanzare pe olx cu nume fals Intre doi utilizatori olx are loc o tranzactie.,Nici unul dintre ei nu-si foloseste numele real . Vanzarea se face prin olx ... (vezi toată discuția)