avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate Ralucelu

Activitate Ralucelu

Răspuns la discuția STIMULENT DE INSERTIE
Multumesc frumos.Dar faptul ca am o zi lucratoare lipsa intre noul si vechiul contract,influenteaza foarte mult?Trebuia anuntat undeva?Multumesc
Răspuns la discuția Contract partial de munca
multumesc!
Buna ziua,
pana la data de 31 iulie am fost angajata la o firma,pe perioada nedeterminata , cu timp normal de munca de 8 ore pe zi.Sunt in perioada de primire a stimulentului de insertie pana in martie 2018.la 31 iulie a incetat contractul de munca la firma respectiva si tot firma respectiva m-a angajat incepand cu 2 august,pe perioada determinata, part time ( 20 ore pe sapt).Intrebarea mea este daca mai beneficiez de stimulent de insertie de acum incolo(repet,in mod normal ar fi tb sa-l primesc pana in martie 2018).Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Contract partial de munca
Multumesc frumos de raspuns.Deci, sa inteleg ca pot sa lucrezi Luni 8 ore,Miercuri 8 ore si Vineri 4 ore. e legal si conform Codului Muncii?Cu mentiunea de a preciza in c.i.m programul si durata .Multumesc
Buna ziua,sunt angajata cu, contract partial de munca (stipulat in contract 20 ore pe sapt) si am 3 intrebari:
1.Pot lucra 8h /zi , o zi da , una nu si inca o zi 4 h (8+8+4)?
2.La aceasta repartizare a programului de lucru la cate zile de concediu de odihna am dreptul pe an?
3.Daca as lucra 4 h / zi ( 20h pe sapt) ,in acest caz la cate zile de concediu de odihna am dreptul pe an?

Multumesc frumos