Buna ziua,
pana la data de 31 iulie am fost angajata la o firma,pe perioada nedeterminata , cu timp normal de munca de 8 ore pe zi.Sunt in perioada de primire a stimulentului de insertie pana in martie 2018.la 31 iulie a incetat contractul de munca la firma respectiva si tot firma respectiva m-a angajat incepand cu 2 august,pe perioada determinata, part time ( 20 ore pe sapt).Intrebarea mea este daca mai beneficiez de stimulent de insertie de acum incolo(repet,in mod normal ar fi tb sa-l primesc pana in martie 2018).Multumesc frumos!
Multumesc frumos de raspuns.Deci, sa inteleg ca pot sa lucrezi Luni 8 ore,Miercuri 8 ore si Vineri 4 ore. e legal si conform Codului Muncii?Cu mentiunea de a preciza in c.i.m programul si durata .Multumesc
Buna ziua,sunt angajata cu, contract partial de munca (stipulat in contract 20 ore pe sapt) si am 3 intrebari:
1.Pot lucra 8h /zi , o zi da , una nu si inca o zi 4 h (8+8+4)?
2.La aceasta repartizare a programului de lucru la cate zile de concediu de odihna am dreptul pe an?
3.Daca as lucra 4 h / zi ( 20h pe sapt) ,in acest caz la cate zile de concediu de odihna am dreptul pe an?