avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract partial de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract partial de munca

Buna ziua,sunt angajata cu, contract partial de munca (stipulat in contract 20 ore pe sapt) si am 3 intrebari:
1.Pot lucra 8h /zi , o zi da , una nu si inca o zi 4 h (8+8+4)?
2.La aceasta repartizare a programului de lucru la cate zile de concediu de odihna am dreptul pe an?
3.Daca as lucra 4 h / zi ( 20h pe sapt) ,in acest caz la cate zile de concediu de odihna am dreptul pe an?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ralucelu , utilizator 15:43, 28 August 2017
1. Programul mentionat de dvs este direct, numai daca in c.i.m. este mentionat: Durata timpului de munca 20 ore/sapt, inegal .

2. - 3. Minim 20 zile lucratoare de CO.
Multumesc frumos de raspuns.Deci, sa inteleg ca pot sa lucrezi Luni 8 ore,Miercuri 8 ore si Vineri 4 ore. e legal si conform Codului Muncii?Cu mentiunea de a preciza in c.i.m programul si durata .Multumesc
Se adauga si mentiunea inegal
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna pentru cim cu 8h/saptamina si pentru cim cu 20h/sapt LIVIA CARMEN LIVIA CARMEN buna seara, 1. va rog sa-mi spuneti pt. un cim cu program de lucru de 8h/saptamina cat este durata co/an, programul de lucru este repartizat astfel ; luni-3h, ... (vezi toată discuția)
Student si salariat larisalaly larisalaly Buna ziua, Am un salariat cu program de 8 ore/zi, 40 ore/sapt. care, din acest an, urmeaza cursurile unei facultati la zi. La facultate trebuie sa mearga 2 ... (vezi toată discuția)
Am sau nu dreptul la concediu? Mada21 Mada21 Bună ziua. Voi scrie cât mai scurt și la obiect. Angajatorul nu acorda concediu pe motivul programului. Contractul este unu normal 8 ore 5 zile pe sapt. ... (vezi toată discuția)