avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate CovaciCovaci

Activitate CovaciCovaci

Și dacă e asa. El risca sa rămână fără nimic?

gi-jane2 a scris:

da, se poate sa ii fi vandut toata partea ei.

Am vb cu socru , și el spune ca o auzit ca mama lui a vandut toată partea ei .către celalalt copil al ei cu o anumita suma.. dar mama lor încă nu a decedat... el momentan sta într-o cămară cazat în casa familiei lor.l, doar in batjocura și primește amenințări de la fratelui ca atunci când mama lor nu va mai fi. El va zbura de acolo. Mama lor are 89 de ani... deci..se poate întâmpla oricând..
În concluzie. E posibil sa fi va dut mama lor tot în favoarea celuilalt copil și socrul meu sa nu mai aibă nimic? Sa ajungă pe drumuri?



gi-jane2 a scris:

o mosteneste pe mama impreuna cu fratele.

Moștenire
-Socrul meu. Are un frate.
Mama lor trăiește,
Dar tatăl lor a decedat.
-.când a decedat tatăl lor, .socrul meu ia cedat partea lui de Moșteniredin partea tatalui la mama lui. ..
- după decesul mamei. Socrul meu se va mai alege cu ceva?
.. .cota parte de la mama lui. Sau nu mai va avea nimic?
Totul ii va rămâne fratelui lui?
Răspuns la discuția Copii minori
Ma simt umilit de ea ,ca imi cere sa fac test de paternitate sa imi dovedeasca ea mie ca unul dintre copii nu ar fi al meu, dupa ce lam crescut 6ani de zile. Se mira de ce nu il dau ei . De ce lypt in tribunal pt ambii copii si de ce nu renunt la el. Daca ea zice acuma dupa 6 ani ca vezi doamne nu este al meu




DlGoe a scris:

@covaci Ce va opreste sa faceti un test ADN, dvoastra si copiii?! O fi stiind ceva dna cand v-a spus ca nu sunteti tatal biologic al celui mic.... In urma testului va lamuriti cum stau lucrurile. Nu-i nevoie sa-i spuneti dnei! Si inca ceva: dna e sigura ca-i mama ambilor copii? Ca s-au intamplat greseli....

Răspuns la discuția Copii minori
Chestia este ca copii au fost conceput in afara casatoriei. Am ramas 10 ani in concubinaj cu ea. Nu cred ca ma incadrez la tagada paternitatii. ,ca trebuia sa fiu insurat .cred ca..





AV. GABRIELA GERBER a scris:

Mergeti inainte linistit cu demersul dvs. Ca mama sa tagaduiasca paternitatea trebuia sa o faca in 3 ani de la nasterea copilului. E un proces separat, destul de costisitor si nu cred ca va intreprinde acest demers.

Răspuns la discuția Copii minori

Super veste pt. Mine. Am mai auzit chestia cu acel termen de 3 ani.. Va mulțumesc



AV. GABRIELA GERBER a scris:

Mergeti inainte linistit cu demersul dvs. Ca mama sa tagaduiasca paternitatea trebuia sa o faca in 3 ani de la nasterea copilului. E un proces separat, destul de costisitor si nu cred ca va intreprinde acest demers.

Răspuns la discuția Copii minori
Mulțumesc pentru răspuns


Adrian ALBU a scris:

Susținerile mamei sunt nefondate, drept urmare nu ar trebui să dați atenție „amenințărilor„ ei.

Discuție Copii minori
Buna.

Sunt tata a doi copii 6 respectiv 9 ani. Proveniți După o relație de 10 ani de concubinaj. Acum 2 ani jumătate mama copiilor a părăsit domiciliul conjugal și ma lăsat cu cei 2 copii. Dup a aprox. 2 ani de la abandonul ei.. A început sa ma deranjeaze. Ca atare am chemat-o în instanță și am cerut custodia comuna și stabilire domiciliu la tată. (la mine) Am început prin a cere ordonanţă preşedinţială. Și am câștigat cei 2 copii provizoriu. Pana la următorul proces peste. 1an...

Ce as dori sa știu. Sunt tata în acte, certificat de naștere copii, libret de familie. Am recunoscut copiii și ma mândresc cu asta. Dar acuma mama copiilor simte ca va pierde și procesul ce va urma și ma ameninta ca ma da în judecata sa îmi ia doar un copil (băiatul de 6 ani) pe motiv ca eu nu sunt tatăl lui natural.

Întreb.
Poate sa facă ceva?
Sa despartă copii, sa îmi ia copilul, sa nu mai fiu eu tatăl?.
As putea sa o dau în judecata pt ca a tăinuit ca nu e copilul meu?
Sau abuz de încredere.. Etc.. Sa ma stearga din certificatul de naștere.

Are un orgoliu ft prost. De caNd ia abandonat. Nu a dat 1 leu pt copii. Nici nu a stat cu ei. Deloc. Am fost obligat sa îmi caut bona la copii. Și acuma vrea un copil, doar sa ma șantajeze probabil sa nu câștig procesul următor, sa nu o oblig la pensie de întreținere.
Discuție Uzucapiune
Buna Ziua .am si eu o nelamurire . Mama mea a stat cu tatal meu...impreuna aprox 5 ani si in timpul acela eu inca nu eram nascut. Tata a infiat o fata de aprox 20 ani pt ca fata aia nu mai avea pe nimeni si nu avea unde sa mearga atunci.( Asta sa intamplat in timpul ce era cu mama impreuna ) dupa aprox 3 ani tata si cu mama a facut 3 baieti (printre care eu) iar nu dupa mult timp tata a decedat si era singurul care intretinea casa si familia . Iar apoi dup a decesul tatei fiica "infiata" sa tot certat cu mama Pana in momentul cand a dato afara din casa cu toti 3 copii. Pe baza ca ea deja avea un contract de vanzare cumparare facut de mana intre ea si tata inainte sa moara. Si asa mama noastra ne.a dat la casa copilului (unde am suferit numeroasae mutari dintr-o casa in alta, foamete, batai , abuzuri, furturi, umilite. ..etc) dar in viata fiecare isi croieste drumul cum poate. Din 3 frati cati am fost ,2 sunt tot prin inchisoare iar o sora infiata care 25 de ani nu ma cautat o data macar la casa de copii. Eu .mai implinit si foarte fericit am ajuns cu un serviciu stabil 2 copii care vreau sa le ofer absolut Tot ce eu nu am avut : Intrebariile mele ar fii.
-1 daca exista cu adevarat un contract cumparare -vanzare facut de mana pe vremea C.A.P-ului si daca este valabil un asa contract
- 2 exista posibilitatea sa aiba contract de cumparare -vanzare pe Teren sI casa ,daca tata nu avea acte de proprietate. cf ,titlu. ..nimic (tata figureaza la primarie cu acel Teren ca e primit pe vremea C.A.P-ului. )
-3 am in cercat frumos sa ma inteleg cu sora infiata dar ea nu discuta cu mine, pot suna la politie si sa spun ca eu sunt unul dintre mostenitori?
-4 refuza sa imi arete acel contract de cumparare vanzare facut intre tata si ea
-5 daca la primarie ea nu figureaza cu Nr de casa, cu plata impozitului pe Teren sau pe casa, nimic....dar o cunoaste tot satul stie si primaria unde si cine sta acolo si nu poate face nimic nimeni. De ce?
-6 eu pot intra in casa si pe terenul respectiv daca sunt mostenitor si ea nu imi arata actele de proprietate
Răspuns la discuția Biserica reformată și clopotele
Darie Tudor a scris:

CovaciCovaci a scris:
Ms. Dar trebuie sa fie o soluție. .. Dar ce dracu sunt condamnat gata. Trebuie sămi fac programul după clopotele și slujbele lui?

V-am recomandat ceea ce sa faceti.
Legal nu este nicio solutie. Divina pote fi: un cutremur, un incediu...
P.S.: In Cluj sunt, de mult si la mai multe biserici, zeci de reclamatii, dar clopotele continua sa se auda.






Ok. Mulțumesc