Intreb aceste lucruri deoarece aceasta femeie il indeparteaza pe fostul concubin de copilul nostru. Noi nu ne-am judecat pentru pensie sau custodie, i-am spus ca daca vrea sa ma ajute bine, daca nu, tot bine... Dar vreau sa isi vada baiatul, chiar daca noi nu mai avem nici o treaba. Parintii lui nu sunt de acord cu ea deoarece isi vede decat interesele ei. Acestia vor sa ii arate in ce se baga. Iar eu sunt intermediar intre ei. Tinand cont ca este tatal copilului meu, nu ii vreau raul. Dar doamna e unsa cu toate alifiile si in loc sa il ajute, il coboara.
Mentionez ca situatia aceasta se intampla in Romania. Am pus aceasta intrebare deoarece familia fostului concubin nu accepta aceasta situatie si doresc sa-i bage mintile in cap.
Buna seara!
Povestea mea poate parea ciudata, dar mergand pe zicala "Omul bun e luat de prost.", incerc si aici.
Dupa o relatie de concubinaj, de aproximativ 5ani, a aparut un copil. Dupa cateva luni, drumurile noastre s-au separat. Problema nu este aceasta.
Fostul concubin, plecat in Germania, a gasit o femeie. Aceasta avand acasa 2 copii. Un copil facut cu domnul X ( au divortat si copilul este la ea ), celalalt facut cu domnul Y. Aici apare problema. Domnul Y cu aceasta femeie, nu au divortat. In momentul de fata, ea pretinde ca este gravida cu fostul meu concubin.
Intrebarea mea este: ce se poate intampla daca acest copil se naste? Numele cui se scrie in certificat? In caz ca se divorteaza dupa ce se naste copilul, ce se intampla ? Se poate supara domnul Y si sa faca in asa fel incat sa ramana si cu copilul fostului meu concubin?
Va multumesc !!
O seara buna !