avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate Liamaria181

Activitate Liamaria181

Răspuns la discuția Despartire necasatoriti
Multumesc mult pentru raspuns. Ma gandeam sa plecam pentru ca va fi un stres sa pastram "fatada" de dragul copilasului si sa nu ne vorbim sau sa vorbim doar prin bilete. (Sau certuri cu usa inchisa). Nu stiu cum va reactiona la evacuare. Puteti din experienta sa imi spuneti cat dureaza procedura de evacuare? Are buletin la acea adresa. Multumesc din suflet. Pot cere chirie de la data notificarii? Mi se pare incredibil sa mai stau cu el in casa 6 luni de ex. Va face apel, orice sa nu plece. Multumesc!
Răspuns la discuția Despartire necasatoriti
Multumesc mult. Sustine ca are dreptul sa stea in casa pentru ca are buletinul pe adresa casei mele si ma ameninta daca iau copilul. Zice sa plec singura daca vreau sa ne despartim.
Cat dureaza va rog daca incerc cu instanta sa il scot din casa? Multumesc mult.
Buna ziua. Va rog putin ajutor. Exista o posibilitate legala de a parasi casa (credit pe numele meu) in care traiesc cu prietenul meu impreuna cu copilul nostru (recunoscut) de 3 ani daca doresc sa ne despartim si el nu este de acord? Neintelegeri continue. Certuri. El nu vrea sa plece. Chiar nu mai putem sta in aceeasi casa si nu pot pleca fara copil. Va multumesc.