avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate confuz11

Activitate confuz11

Deci acesta era motivul principal al angajatorului de ami cere inregistrarea la AJOFM? Ar putea avea alt motiv? Eu pot sa mai primesc acea prima de angajare de la AJOFM de 500 de lei deoarece imi gasesc singur loc de munca chiar daca au trecut mai mult de 12 luni de la absolvire a liceului?
Buna ziua! Vara aceasta am absolvit facultatea dar nu am sustinut examenul de licenta. Mi-am gasit un loc de munca, un program de traing, la finalul caruia voi lucra ca inginer(urmand sa sustin licenta luna viitoare), iar cei de acolo mi-au cerut sa merg la AJOFM sa ma inregistrez ca somer inainte de a ma angaja, dorind sa-mi faca contract pe perioada nedeterminata.(banuiesc ca au anumite beneficii ) La AJOFM mi-au spus ca ma pot inregistra doar cu diploma de bac deoarece nu am luat licenta si nu ma pot inregistra ca absolvent de facultate, chiar daca am absolvit toate cursurile. Ma afecteaza cu ceva lucrul acesta ? Voi putea fi promovat ca inginer daca ei ma incadreaza cu studii medii? Sper ca m-am facut inteles si are logica ce intreb(mai bine sa intreb decat sa raman prost) :)