avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate Robert Adrian95

Activitate Robert Adrian95

Răspuns la discuția Deținere Canabis
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Pai v-ati ales deja cu dosar, v-am explicat mai inainte procedura, ar fi indicat sa aveti avocat angajat.

Mă refer la dosar penal care sa ateste in cazier

Nu, este exclus, PV de constatare a infractiunii flagrante reprezinta actul de sesizare a organelor de urmarire penala, s-a deschis dosar penal si s-a inceput urmarirea penala in rem.
Drogurile au fost sigilate si trimise la expertizare, daca in urma expertizei rezulta ca nu sunt droguri, scapati, daca sunt, se incepe urmarirea penala in personam, dupa care va citeaza.

Care ar fii șansele să mă aleg cu un dosar și dacă trebuie să îmi caut un avocat ?

In ultima vreme am vazut tot mai multe persoane trimise in judecata in situatii similare, totusi, in functie de apararile formulate, de circumstantele reale/personale nu este exclus ca procurorul sa dispuna o solutie de renuntare la urmarire penala.
O sa fiti chemat la DIICOT dupa ce vine rezultatul expertizei sa va aduca la cunostinta acuzatia.
Dupa inceperea urmaririi penale in personam, daca sunteti consumator, procurorul dispune evaluarea dvs de centrul de prevenire antidrog in scopul includerii in circuitul integrat de asistenta a persoanelor consumatoare de droguri.

Din cate sau întâmplat nici un prieteni nu a fost contactat sau vro chestie de genul și majoritatea au trecut prin aceasta faza chiar de mai multe ori exista posibilitatea doar sa fiu luat în vizor fara vro procedura ?

În data de ieri seara mai precis am fost găsit cu un 0.4 de canabis in buzunarul stâng am fost dus la secție de către civil unul dintre ei mia făcut un proces verbal in care am recunoscut fapta am stat circa o ora țin să anunț că am fost anunțat după procesul verbal și încă o foaie pe care le-am semnat am fosr anunțat să răspund la telefon mobil, am menționat că era pentru consum propriu și persoana care mi-a oferit pliculețul care sunt riscurile ?