avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandruS.

Activitate AlexandruS.

Buna ziua , eu sunt plecat din țară de 8 luni și am un card de cumpărături si un credit de nevoi personale la aceeași banca (x) , cel de nevoi personale a fost achitat la zi iar cel de cumpărăturii nu .
Pentru ca nu am mai platit la cel de cumpărăturii mi au declarat scadență anticipată la ambele credite si mi s a zis sa le achit pe ambele integral . Este posibil asa ceva daca creditul de nevoi personale a fost achitat la zi? Am toate chitantele , mama mea mi l a platit însă de celălalt card nu i am zis nimic .
Oricum am trimis un sfert din suma sa mai achite însă ma presează să dau restul tot luna aceasta si nu prea pot .
Am si eu 2 întrebării va rog ....Este normal sa ma puna sa pățesc integral daca creditul de nevoi personale a fost achitat la zi ? Dacă prin absurd se ajunge la executare silită eu sunt pe contractul de casa trecuta cu mama mea fara cote ....bun comun( se poate executa )?
Eu vreau sa le achit totusi dar intr o lună 2 si mie teama ca pana atunci sa nu se ajunga la vre o executare silita.
Va multumesc.
Buna ziua , am si eu o nelamurire .
In vara lui 2017 mi am luat o teapa de la o firma de montarii termopane ,am dat un avans de banii si acestia nu s au prezentat la lucrare am si contract facut stampilat semnat ....am vorbit cu domnul administrator dar nu am ajuns la o intelegere , asa ca am fost la politie acestia m au trimis la ANPC.
Am fost la ANPC am depus plangere , am primit raspuns abea dupa vro 3 luni si , ei mi au spus ca firma X figureaza in registrul comertului numai ca nu dau de domnul X , asa ca ei nu au ce face si trimit cazul la politie.
La politie am fost chemata dupa inca vreo 2 luni am dat o declaratie si mi a zis domnul politist ca voi fi informata ce se va intampla mai departe .
Dupa vreo luna am primit prin posta o scrisoare recomandata de la sectia de politie , aceaata zice ca :
Dupa petitia mea cazul a fost trimis la Parchet conform legii art. 244 alin. 1 .
Nu inteleg exact ce se intampla mai departe , nu imi mai pot recupera banii ? Este necesar sa continui la tribunal?
Va multumesc