Buna ziua , am si eu o nelamurire .
In vara lui 2017 mi am luat o teapa de la o firma de montarii termopane ,am dat un avans de banii si acestia nu s au prezentat la lucrare am si contract facut stampilat semnat ....am vorbit cu domnul administrator dar nu am ajuns la o intelegere , asa ca am fost la politie acestia m au trimis la ANPC.
Am fost la ANPC am depus plangere , am primit raspuns abea dupa vro 3 luni si , ei mi au spus ca firma X figureaza in registrul comertului numai ca nu dau de domnul X , asa ca ei nu au ce face si trimit cazul la politie.
La politie am fost chemata dupa inca vreo 2 luni am dat o declaratie si mi a zis domnul politist ca voi fi informata ce se va intampla mai departe .
Dupa vreo luna am primit prin posta o scrisoare recomandata de la sectia de politie , aceaata zice ca :
Dupa petitia mea cazul a fost trimis la Parchet conform legii art. 244 alin. 1 .
Nu inteleg exact ce se intampla mai departe , nu imi mai pot recupera banii ? Este necesar sa continui la tribunal?
Va multumesc
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Mai departe se vor derula cercetari in dosarul penal de catre organul judiciar, probabil pentru fapta penala de inselaciune. Ancheta poate dura destul de mult (si bine) si nu putem sti cum se va solutiona. Este indicat sa va constituiti parte civila in procesul penal si sa solicitati recuperarea pagubei, despagubiri dupa caz. Bineinteles, daca aveti avocat acesta va poate reprezenta mai bine intersele.
Farsa olx?
Bogdan43ver
Buna , acuma o saptamana am vorbit cu un domn de pe olx , am cumparat un produs de la el in valoare de aproximativ 1000 lei , el mi-a spus ca tranzactia se ... (vezi toată discuția)
Caz penal?
omul9
Buna
Acum ceva vreme mi-au fost trimisi niste bani prin banca pentru un anumit serviciu,nu am semnat nici un contract cu persoana respectiva,doar i-am ... (vezi toată discuția)