avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Farsa OLX?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Farsa OLX?

Buna , acuma o saptamana am vorbit cu un domn de pe olx , am cumparat un produs de la el in valoare de aproximativ 1000 lei , el mi-a spus ca tranzactia se face doar prin cont bancar (pentru a beneficia de transport gratuit) si cum primeste confirmarea , imi trimite coletul , i-am trimis banii si mi-a spus ca totul este bine ca s-a trimis , au trecut 5 zile lucratoare si nu am primit nici o confirmare de la vreo firma de curierat , si de o zi nu imi mai raspunde la telefon / mesaje . M-am gandit sa sun la toate sediile de curierat din judetul acestuia, sa intreb daca exista colete numele / strada mea. Daca nu ? Sa ma duc direct la politie? Am toate dovezile necesare .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Bogdan43ver , utilizator 14:35, 14 Ianuarie 2015
Cred ca este teapa! Mergeti la politie si formulati o plangere penala pentru inselaciune, la care anexati toate documentele pe care le aveti si explicati detaliat situatia. Pentru recuperarea rapida a prejudiciului se poate formula o actiune in instanta "cerere cu valoare redusa"!
In caz ca totul este o farsa , am vreo sansa sa-mi recuperez banii?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelat cu mailuri false la vânzarea unui ceas de aur. am șanse să recuperez ceasul sau banii? Am avut un ceas de aur pe olx de vanzare!Ma contacta in domn din UK!Domnul a zis sa trimit coletu cu Posta Romana ca el depune bani in contul meu.Dimineata am ... (vezi toată discuția)
Frauda in numele bancii? Florin_j92 Florin_j92 Buna ziua, am vandut un telefon pe olx unei persoane din Anglia in valoare de 1400 lei (inclusiv transport), am trimis coletul cu telefonul prin dpd platind eu ... (vezi toată discuția)
Inselaciunea pe internet manu7up manu7up buna ziua!!! am vazut un anunt pe okazii.ro, am gasit un produs in valoare de 600-700ron cu tot cu curierat, am luat legatura cu vanzatorul si mi-a cerut un ... (vezi toată discuția)