avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... inselaciunea pe internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

inselaciunea pe internet

buna ziua!!! am vazut un anunt pe okazii.ro, am gasit un produs in valoare de 600-700ron cu tot cu curierat, am luat legatura cu vanzatorul si mi-a cerut un avans de 200ron si abia apoi sa imi trimita produsul, in fine, nu i-am trimis 200 ci ne-am inteles la 100ron, am depus avansul in contul lui,nu stiu ce sa cred, imi suna a teapa si as vrea sa ma informati in caz ca cea ce cred eu, ca e teapa, e adevarat si ce ar trebui sa fac prima data, daca e teapa acel vanzator poate raspunde penal?sau macar sa-mi recuperez macar banii? Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:21, 20 Iulie 2010
Pare a fi o inselaciune, asa cum deseori se intampla in tranzactiile efectuate pe site-ul pe care ati contractat dvs. Aveti datele vanzatorului, dovada platii avansului, depuneti plangere penala.
am si eu un caz asemanator, numai ca eu am fost mai "destept" si i-am trimis doua telefoane in speranta ca respectivul imi va trimite unul putin mai bun. Normal ca nu am mai primit nimic. ma sfatuiti sa fac si eu o plangere penala? nu am decat foaia pe care am primit-o de la firma de curierat in care scrie data, orasul si persoana care trebui sa ridice coletul. Am vreo sansa, sa imi recuperez telefoanele daca fac plangere penala sau nu? va multumesc.
Da, daca respectivul colet a fost primit de cineva la adresa respectiva, aveti toate sansele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)
Eterna problema a tepei pe okazii images images Nu o pot numi teapa, mai repede minciuna cu intentie, insa pe scurt relatez intamplarea: am avut listat pe okazii un produs si, la un moment dat, m-am trezit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un utilizator okazii.ro misuc84 misuc84 buna ziua! am trimis si eu un colet cu plata la ramburs unei persoane cu lucrurile pe care le-a cerut. dupa 2 zile de al ridicarea coletului am primit un ... (vezi toată discuția)