avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate Clq44

Activitate Clq44

Bună ziua.
In urma unei sentințe judecătorești definitive, ca urmare a unui litigiu între membrii de sindicat și instituția în care am activat, am de recuperat o sumă de bani din 2016-2023. Din martie sunt pensionara. Am fost informată că voi primi banii, in transe, in 5 ani. Este legal? Am fost "văduvită" de niste sume cuvenite din greșeala lor, neaplicarea unor legi, de ce nu mi se restituie întreaga sumă o dată? Mulțumesc
Multumesc pt ras[puns. In baza carei legi? Nu trebuie scoasa mai intai din spatiu de catre unul din parintii mei, proprietari de drept?
Buna ziua. Doresc sa ma ajutati cu sfaturi intr-o problema de familie. Fiica mea, 23 ani, fara ocupatie, care locuieste cu mine, nu imi acorda respectul cuvenit, adresandu-mi injurii in diverse cazuri, de ex. ca nu vrea sa munceasca cinstit, ca aduce noaptea in casa tipi dubiosi fara stirea mea (in timp ce eu dorm), pleaca noaptea de acasa, nu respecta linistea din timpul noptii trantind usile etc. Se vinde pt bani. Nu mai pot trai in stres continuu. Am incercat sa discut cu ea, dar imi serveste aceeasi placa, ca face ce vrea. Mentionez ca apartam in care locuim este al parintilor. M-am gandit sa fac plangere la politie, dar am inteles ca se alege doar cu amenda. Imi este rusine de ce a ajuns sa faca. Consider ca atitudinea ei este o razbunare impotriva mea. Sunt divortata de tatal ei de 14 ani. Tatal ei nu s-a ocupat de educatie nici cand eram impreuna. Anii trecuti fata m-a amenintat cu moartea, m-a lovit, zgariat. Imi era si inca imi este frica sa mai locuim impreuna. Va rog sa-mi spuneti ce pot face.