avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate G.Erika

Activitate G.Erika

Buna ziua! Am un I.I. la care am 4 salariati pentru care am incheiat conventie cu AJOFM , deci am primit finantare pentru salariati. Intrebarea mea este daca eu ca titular de I.I. la calcularea impozitului anual trebuie sa platesc impozit 10% pentru sumele primite ca subventie? Sau subventiile nu se impoziteaza?
Buna ziua!
As dori sa ma lamuriti cu situatia urmatoare:
Intreprindere Individuala avand coduri CAEN:3811,3812,3832,3831,7711 poate incheia un contract pentru inchiriere autoutilitara pana la 3,5t cu sofer in calitate de proprietar autoutilitara, cu o firma de salubritate ,pentru colectarea deseurilor de la populatie.
Va rog sa ma ajutati in situatia urmatoare: As dori sa inchei un Antecontrat pentru cumpararea unui imobil de la persoana juridica ca persoana fizica.Intrebarea mea este daca in antecontract sumele platibile sunt esalonate in rate, si o rata lunara nu depaseste 1000 eur, poate fi platit in numerar sau trebuie obligatoriu sa fie platit prin virament bancar?
Răspuns la discuția Zilier pensionar
multumesc
Buna ziua, as dori sa va intreb daca o persoana care are pensie de boala de gradul III poate presta munca ca zilier?