Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Observ ca a trecut peste un an de zile si nu ati fost citat, pare cam mult, din spete similare va spun ca citatia vine cam dupa 3- 6 luni. Perioada asta de timp este necesara pentru expertizarea substantei cu care ati fost depistat.
Dupa ce primesc rezultatul si daca se confirma ca substanta este drog, se incepe urmarirea penala in personam si va citeaza sa va aduca la cunostinta acuzatia.
Locuiti in continuare la adresa de domiciliu cunoscuta din acte sau la adresa pe care ati indicat- o pentru comunicare actelor de procedura?
Da,nu mi am schimbat domiciliul.
Am mai fost prins în trecut,până să împlinesc 18 ani cu 0,78 grame din aceeași substanță. După 3 luni am fost chemat la audieri și trimis la ANA pentru evaluare psihologica.Acolo am primit nota 0(maxima fiind 5) ,aceasta reprezentând gradul în care sunt un pericol pentru societate. Doamna psiholog a remarcat în scris faptul că am activități extrașcolare din care scot bani(încă o fac) și alte note pozitive pe care nu știu dacă le a atașat dosarului meu sau doar avea nevoie de ele mai târziu.
Rareori foloseam banii câștigați sa mi cumpăr așa ceva,obișnuiesc să i strang până am destui sa mi cumpăr instrumente noi ,dar anul trecut mai făceam cate o excepție și mi luam o cantitate de genul pentru că în acea mentalitate mă aflam atunci.