avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate amalia forte

Activitate amalia forte

Răspuns la discuția PROBLEME CU MOSTENIREA
Va multumesc foarte mult!
Sa speram ca se va face dreptate in final,si cei din justitie sa nu fie influentati de faptul ca unul din fii proprietarei e general in politie,pt ca pe cei din primarie i-a influentat ,se pare prin faptul ca insista sa semnam acel act prin care suntem de acord cu propunerea lor(pentru pamantul in zona inundabila)si ne spun ca nu se poate face nimic altceva.Mentionez ca e vorba si de alte terenuri pe care bunica mea le-a pierdut in acelasi mod si care momentan sunt blocate(ei nu le pot vinde cu toate ca au titlu de proprietate) in total e vorba de 4 ha de teren si casa respectiva,credeti ca putem sa ne recuperam si celelate trenuri daca demonstram falsul in declaratii?Va multumesc!
Buna ziua!
Am si eu o problema destul de complicata si pana acum nimeni nu i-a dat de cap,va rog daca se poate sa ma sfatuiti cum sa procedez.
Bunica mea a mostenit de la mama ei (strabunica mea) 3/4 din casa parinteasca,casa in care locuia fratele srabunicii cu sotia.Dupa moartea strabunicii si a fratelui acesteia,sotia lui s-a mutat in alta localitate cu copii ei.In 2001 s-a eliberat titlul de proprietate asupra imobilului respectiv ,pe numele sotiei fratelui strabunicii,cu toate ca bunica mea are toate actele care confirma faptul ca are drept de proprietate acolo.Dosarul cu actele respective a fost depus la primaria localitatii de care apartine casa inainte de acordarea titlului de proprietate,dar cei de acolo ne-au spus ca nu se poate face nimic cu casa dar ei ne despagubesc cu un teren in zona inundabila(recunosc ca au facut o greseala in acordarea titlului de proprietate,si spun ca nu pot sa-l retraga deoarece e constructie).Mai specific faptul ca noi nu am fost prezenti cand s-au facut masuratorile pt acordarea titlului de proprietate si am scos extras C.F unde aparem cu 3/4 din casa.Ne-am interesat sa vedem pe ce baza i s-a acordat titlu de proprietate doamnei,si am aflat ca dansa a declarat ca ea a construit casa respectiva(deoarece a fost o coincidenta de nume,pe ea o cheama la fel ca si pe mama strabunicii care de mult e oale si ulcele).Intrebarea mea e urmatoarea: Chiar nu se poate face nimic?Singurul beneficiu pe care il voi avea de pe urma acestei case este un teren dat in zona inundabila de primarie?Astept raspuns!
Va multumesc!
Răspuns la discuția Rezidenta sau Permis de sedere?
Buna ziua!
Am si eu o problema asemanatoare ,este vorba de un cetatean grec, dar diferenta este ca el are deja o societate comerciala deschisa impreuna cu un cetatean roman,cum ar putea obtine mai repede permisul de sedere sau rezidenta?
Va multumesc!