Mulțumesc, domnule Alex,
Cu fizica dvs am elucidat misterul:).
Sper sa fiu mai explicit de data aceasta, deoarece, după părerea mea v-ați cam grăbit sa trageți concluziile:
1) "omul nu crede și acum ca are dreptate", am vrut doar sa cer părerea unor utilizatori mai bine informați decât mine și sa aflu răspunsurile la intrebari.
2) mașina mea a suferit câteva zgârieturi minore pe bara din fata aproape de coltul din dreapta, iar duba, la fel, câteva zgârieturi lateral, stânga, spate.
3)bineînțeles ca ma simt nedreptățit atât timp cât am așteptat sa cedez trecerea tuturor celor de pe banda 3 cu care ma intersectam, iar șoferul dubei nu respecta regulile de circulație și am fost și sancționat sever.
P. S. Consider ca puteați sa exprimați opinia într-un mod mai politicos.
alexstaneci a scris:
Vad ca multi cunosc destul de bine regulile de circulatie, dar mai putin fizica elementara clasele 6-8 : cum putea sa il acroseze cu spatele ???? In dinamica unui accident intre 2 masini , niciodata nu poti lovi alta masina care stationeaza, iar masina ta sa aiba urme de la jumatate in partea din spate!! Deci cel care intreaba uita sa pune ca rula spre banda 3, iar restul este neacordare de prioritate. Mai grav este ca omul crede si acum ca are dreptate si o sa o comita si data viitoare!! Ca de data asta l-au nedreptatit politistii :) !