avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate Anonim 2017

Activitate Anonim 2017

Buna...m-ar interesa cum se poate sa fie unchiul meu dat in judecata de protectia copilului pt a intretine un copil care nu este al lui unchiul meu...dar este trecut ca tata in certificatul de nastere a copilului fara semnatura si acordul lui ...sunt divortati din 1995 si copilul sa nascut in 2003 si fosta sotie nu si-a schimbat numele ...se poate sa se faca certificatul de nastere al unui copil daca unchiu nu a semnat si nici macar nu sa intalnit cu fosta sotie de la divort ?Daca el doreste sa se faca testul de paternitate va trebui sa plateasca el sau poate sa ceara in instanta sa plateasca protectia copilului care a reclamat? Ce pret are un test ADN ? As dori sa ma indrumati ce se poate face in acest caz care se pare ilegal si a primit hotararea judecatoreasca sa lucreze 20 ore /lunar la primarie atata timp cat nu este copilul lui !!! Astept raspuns !!! Va multumesc anticipat !
Buna..as dori o informatie in legatura cu alocatia de stat pentru copil suspendata 2 luni pe motivul ca am plecat din tara.Ma intereseaza daca vreau sa depun actele pentru alocatie de stat si in judetul Mures se cere ancheta sociala dar din localitatea unde locuiesc nu vor sa imi faca pe motiv ca fetita de 11 ani este inscrisa la scoala si sa nascut in Romania. Este normal sa nu pot depune actele atata timp cat noi toti membri familiei suntem in tara si actele pt alocatia europeana au fost depuse si nu am primit nici un raspuns !! Cum sa procedam ca sa depun actele in Mures ? De ce se cere ancheta in Mures si in orasul in care locuiesc nu vor sa faca? Este necesar sa se faca sau nu trebuie ancheta sociala ???