avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Alocatia de stat pt copil suspendata 2luni
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Alocatia de stat pt copil suspendata 2luni

Buna..as dori o informatie in legatura cu alocatia de stat pentru copil suspendata 2 luni pe motivul ca am plecat din tara.Ma intereseaza daca vreau sa depun actele pentru alocatie de stat si in judetul Mures se cere ancheta sociala dar din localitatea unde locuiesc nu vor sa imi faca pe motiv ca fetita de 11 ani este inscrisa la scoala si sa nascut in Romania. Este normal sa nu pot depune actele atata timp cat noi toti membri familiei suntem in tara si actele pt alocatia europeana au fost depuse si nu am primit nici un raspuns !! Cum sa procedam ca sa depun actele in Mures ? De ce se cere ancheta in Mures si in orasul in care locuiesc nu vor sa faca? Este necesar sa se faca sau nu trebuie ancheta sociala ???

Alte discuții în legătură

Ajutorul de incalzire julia06 julia06 Buna ziua Sotul meu este plecat din tara,eu stau acasa cu copilul. As putea beneficia de ajutorul pentru incalzire?Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala ioana79 ioana79 Buna ziua as dori sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in urmatorul caz:pana in urma cu 3 luni am beneficiat de alocatie monoparentala.Eu am adresa din ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana angela12 angela12 :help: Buna ziua ,as dori sa aflu daca in cazul meu as putea obtine alocatie europeana ptr. fetita mea .Eu si fetita santem inapoi din Germania in Ro din luna ... (vezi toată discuția)