avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate sanda123

Activitate sanda123

Răspuns la discuția Îngrijire parte comuna
Am contactat presedintele de asociatie in legatura cu aceasta situatie, dar fiind un oras mic (Fagaras), sustine ca nu gaseste o echipa care sa efectueze aceste lucrari de intretinere si reparatii. In acest sens cum ma sfatuit sa procedez, avan in vedere faptul ca in momentul in care am efectuat reparatii din fonduri proprii am platit o echipa care a venit de la Sibiu si am fost vazuta cu ochi rai, si chiar acuzata ca nu am nici un drept sa aduc meseriasi din alt oras ca sa execute aceste lucrari, dar chiar am fost nevoita pentru ca intreg tavanul apartamentului meu era deteriorat.
Va rog inca o data sa ma sfatuiti cum sa procedez in cazul in care nici cu vecinii, nici cu administratorul si nici cu presedintele de asociatie nu am avut sorti de izbanda.
Multumesc
Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu 2 nivele, cu acoperis de tigla, a carui pod este considerat uscator. Majoritatea locatarilor isi intind hainele acolo, dar de fiecare data cand s-au deteriorat tiglele si cand a fost nevoie, am suportat reparatia acestora singura, din banii proprii, deoarece locuiesc la ultimul nivel si datorita deteriorarii tiglelor am fost inundata, fara a avea suport din partea locatarilor, pe care am incercat in repetate randuri sa ii conving pe cale amiabila ca si acoperisul constituie parte comuna si toti trebuie sa contribuim la reparatiile acestuia si la curatenia scocului si interiorului. Deoarece nu am ajuns la nici un consens pe cale amiabila cu vecinii, si nici cu administratorul asociatiei de locatari, va rog sa imi oferiti o solutie legala prin care sa imi determin vecinii sa participe la astfel de lucrari pe viitor. Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

02.09.2017