Buna ,revin cu un raspuns la ceea ce mi ati scris....data de nastere at fi 19.08.1989,iar situatia mea ar fi urmatoarea si anume" Angajata din data de 15 .09.2015 la o firma de mobila nu am avut pauza deloc timp de 1 an aproape 2,respectiv pana la data de 01.09.2017 *vinerea trecuta,,,saptamana aceasta am avut pauza si ma voi angaja in data de 8.09.2017 sau din data de 11 .09.2017 la o alta firma de perdele.In urmatoarea perioada doresc sa raman insarcinata.
Doresc sa raman acum pt ca la celalalalta firma eram tot timpul in stres aveam f multe de facut si medicul mi a recomandat daca doresc sa raman insarcinata sa mi schimb locul de munca.
Ceea ce doresc eu sa stiu ca din cate stiu in ultmele 12 luni nu trebuie sa am intreruperi dar daca voi ramane insarcinata si voi ramane in concediu nu vor fi 12 luni ...iar de la celalalt loc de munca si pana la celalallt e o intrerupere de 1 saptamana sau o spatamana si 3 zile.Ce puteti spune depsre acest lucru...Astept raspuns multumesc
Buna.As dori sa stiu daca pot sa am intrerupere o saptamana de la ultimul loc de munca ...
Adica vineri am plecat de la ultimul loc de mjnca care am lucrat 2ani aproape ...acum ma angajez din nou dar am o intrerupere de o saptamana exact si doresc sa raman insarcinata in urmatoarea luna mai pot sa beneficiez de idemnizatie si concediu pt cresterea copilului daca raman insarcinata si am intreruperea aceea de o saptamana.multumesc