avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate kevin85

Activitate kevin85

Răspuns la discuția Amenintari in trafic
Multumesc !
Răspuns la discuția Amenintari in trafic
Dar daca fac acea plangere,imi va cere si vreo dovada banuiesc,ceea ce nu am ! Multumesc !
Buna ziua !,in cazul in care sunt amenintat verbal,fara martori sau alte dovezi,de un politist in devenire(in prezent fiind la scoala de politie),precum ca v-a iesi el politist si v-a veni in localitatea mea si ma v-a invata el minte,imi v-a lua permisul,amenzi,etc ca urmare a unor divergente dintre mine si tatal lui .Cu siguranta cand v-a iesi politist se v-a tine de cuvant si ma v-a necaji (multa minte nu are ),eu in situatia asta ce pot face,ce recomandari imi puteti o
feri ?,eventual sa-l linistesc eu . Multumesc !
Răspuns la discuția pensie alimentara retroactiva
Va multumesc !
Răspuns la discuția pensie alimentara retroactiva
Buna ziua !,nu am fost eu prea explicit,daca actiunea in instanta a fost undeva la inceputul lunii februarie si in luna august a venit hotararea cu privire la plata pensiei alimentare cat si plata pensiei retroactive din februarie pana in august,cum se plateste aceasta ?,in hotarare nu specifica un termen,se poate plati si in rate sau trebuie toata suma odata ?,multumesc !
Cum si cand se plateste o pensie alimentara retroactiva ,in urma unei hotarari judecatoresti definitive ?,exista un termen limita pentru plata acesteia ?,se poate plati in rate sau toata suma odata ?