avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenintari in trafic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenintari in trafic

Buna ziua !,in cazul in care sunt amenintat verbal,fara martori sau alte dovezi,de un politist in devenire(in prezent fiind la scoala de politie),precum ca v-a iesi el politist si v-a veni in localitatea mea si ma v-a invata el minte,imi v-a lua permisul,amenzi,etc ca urmare a unor divergente dintre mine si tatal lui .Cu siguranta cand v-a iesi politist se v-a tine de cuvant si ma v-a necaji (multa minte nu are ),eu in situatia asta ce pot face,ce recomandari imi puteti o
feri ?,eventual sa-l linistesc eu . Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2017
kevin85, utilizator
Cel mai recent răspuns: kevin85 , utilizator 00:48, 9 Septembrie 2017
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plângere scrisă la comandantul scolii de politie unde este inscris.
Dar daca fac acea plangere,imi va cere si vreo dovada banuiesc,ceea ce nu am ! Multumesc !
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
E suficienta plangerea. Credeti-ma!
Nu vi se vor cere dovezi. Inca nu ati ajuns in instanta...
Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul elevului , al copilului in societate marcela72 marcela72 Am si eu urmatoarea problema : fetita mea cea mica ( 11ani ) , are un coleg care o tot plesneste , cand m-am dus la scoala sa-l intreb de ce face acest ... (vezi toată discuția)
Violenta psihologica si fizica la locul de munca, politist care favorizeaza infractorii adinutzicutza adinutzicutza Eu sunt profesoara la o scoala gimnaziala si ma confrunt cu urmatoarea situatie neplacuta la locul de munca: la orele pe care le tin niciodata nu este liniste ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin "reclamagiu" mirceabac mirceabac Povestea: avem un copil de aproape 3 ani si niste vecini in apartamentul de sub noi care au ceva probleme la cap (vecina chiar a fost internata pe la un spital ... (vezi toată discuția)