In data de 23 eu voi primi lichidarea, deoarece CIM se incheie cu data de 28.Eu am de primit si banii pentru zilele de CO neefectuate. Cand ar trebui legal sa primesc acesti bani,in 23 sau in ultima zi de munca? Deoarece angajatorul mi-a comunicat ca bani pentru zilele de CO vor fi blocati pana in 28 .Este corect cum procedeaza, de a nu-mi da bani acum pe 23 cu ultimul salar?
Blocul in care locuiesc are din constructie o boxa cu o singura intrare, cu dimensiunea de 2m lungime si 1.30 latime ,pe care un vecin de la parter a foloseste de 20 de ani, deoarece cei care locuiesc la parter nu au balcon .In spatiul comun de la parter si alti vecini si-au construit mici boxe . Anul trecut s-a mutat in bloc o familie care doreste acesul la boxa din constructie. In bloc sunt 10 familii. Spatiul boxei ar trebui impartit la toate cele 10 familii pentru a afla cota care ii revine noului locatar si la fel se v-a proceda si cu celelate boxe care au fost construite pe spatiul comun ? Ori ele au un alt statut, deoarece noul locatar nu doreste decat spatiul din boxa din constructia initiala ? Cum poate locatarul care detinea pana acum boxa , sa ramana in continuare cu acest spatiul, deoarece cei doi nu se inteleg, au avut unele divergente si nu pot avea acces separat ,iar noul locatar l-a dat in judecata pentru a avea acces la boxa . Blocul respectiv mai are un uscator comun la etajul 4, pe care cei de la parter nu-l folosesc si-l folosete si noul vecin. Ce trebuie sa faca vechiul locatar pentru a nu imparti spatiul cu noul vecin?