avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate irina chirciu

Activitate irina chirciu

Buna ziua. Sotul meu a decedat pe 10 august 2017. Acesta are o fata din prima casatorie, care are 36 ani,iar eu la randul meu am o fata tot din prima casatorie. Datorita faptului ca fata lui,in toti acesti ani cat am fost casatoriti ( 12 ani ),nu s-a ingrijit de el, mi-a lasat prin testament autentificat la notar toate bunurile mobile si imobile pe care le-am facut impreuna. Intrebarea mea este: ce drept mai are fata lui si care este cota parte din apartament? Mentionez ca avem un apartament de 3 camere care a fost obtinut de sotul meu in urma partajului cu fosta nevasta careia i s-a dat sulta stbilita de instanta.
Revin cu aceeasi intrebare: care e cota mea parte din apartament pt ca nici pana acum nu am aflat! O doamna notarita mi-a spus cotele total inversate in baza art 1.090. Si art 939 din codul civil 1864.
Răspuns la discuția testamentul autentic
Buna ziua. Revin cu aceeasi intrebare: care e cota mea parte din apartament pt ca nici pana acum nu am aflat! O doamna notarita mi_a spus cotele total inversate in baza art 1.090. Si art 939 din codul civil 1864.
Răspuns la discuția testamentul autentic
Multumesc frumos. Aici am intrebat doi notari si amandoi au pareri diferite. Cel putin unul dintre ei mi-a spus ca testamentul e...frectie la picior de lemn, adica zero. De aceea am apelat la d-voastra.
Buna ziua. Sotul meu a decedat pe 10 august 2017. Acesta are o fata din prima casatorie, care are 36 ani,iar eu la randul meu am o fata tot din prima casatorie. Datorita faptului ca fata lui,in toti acesti ani cat am fost casatoriti ( 12 ani ),nu s-a ingrijit de el, mi-a lasat prin testament autentificat la notar toate bunurile mobile si imobile pe care le-am facut impreuna. Intrebarea mea este: ce drept mai are fata lui si care este cota parte din apartament? Mentionez ca avem un apartament de 3 camere care a fost obtinut de sotul meu in urma partajului cu fosta nevasta careia i s-a dat sulta stbilita de instanta.