Din fericire, am facut cateva poze cu camerele oferite la cazare care, bineinteles ca nu au nicio legatura cu ce ce se prezinta pe site. Este singura dovada pe care o am impreuna cu mailurile si conversatiile cu Booking si faptul ca i-am anuntat imediat ca nu voi ramane acolo,platind practic un serviciu pe care nu l-am folosit si nu din vina mea...
I-am rugat in repetate randuri sa ia legatura cu banca si sa nu elibereze banii care erau blocati in cont,dar mi-a zis ca nu este posibil si ca banii vor ajunge la proprietar si ca el trebuie sa ii returneze daca doreste...
Imi este clar acum: indiferent ce cazare rezervati prin booking.com, nu platiti niciodata inainte! intotdeauna folositi un card gol pentru rezervare!Se pare ca daca eu pun maine pe site-ul lor o cazare de lux, cu conditii premium si incasez banii,chiar daca ii voi duce pe turisti intr-o debara, Booking.com nu are ce sa-mi faca...doar or sa ma roage sa returnez banii...
As avea nevoie de sfatul dvs. in legatura cu urmatoarea problema: in luna august am calatorit in Macedonia si am rezervat o cazare pentru 3 nopti prin site ul Booking.com in valoare de 650EUR care ne-au fost blocati imediat pe card.
Ajungand acolo, am constatat ca acea cazare era departe de ce se prezenta pe site ( igrasie, parchet scos, etc) si am refuzat sa ramanem acolo anuland imediat rezervarea pe site si informandu-i pe cei de la Servicii Clienti de aceasta situatie.
Proprietarul a fost contactat de site si a refuzat categoric sa restituie suma,iar cei de la Booking sunt dispusi sa ne returneze doar 90EUR din 650, lucru pe care l-am refuzat in 2 randuri.
Intrebare: merita sa discut cu un avocat? Credeti ca se poate face ceva pentru recuperarea sume tinand cont ca ,practic,vorbim de o inselaciune realizata prin acest site?