avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate silviu.cpp

Activitate silviu.cpp

Am depus si cerere de audienta (chiar printre primele demersuri). Nu am primit nici un raspuns nici pana in ziua de azi, altul decat ca ma aflu pe lista de asteptare (de aproape 2 ani :)) ).
PRIMARUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI, SEFA SERVICIULUI URBANISM si ARHITECTUL SEF au fost dati in judecata. la ultimul am renuntat la proces deoarece a iesit la pensie si nu am dat de adresa unde sa il citez.

Nu au decat sa ma vaneze nu am nevoie de nici o favoare din partea lor. Construiesc un P+1 cu respectarea tuturor legilor in vigoare. La cel mai mic derapaj nu am sa ezit sa ii dau din nou in judecata.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema rezolvata. Am dat in judecata primaria capitalei, sefa serviciului urbanism si arhitectul sef al capitalei. In 2 sapatamani de la primirea instiintarii ca au fost dati in judecata au emis toate actele necesare. Acum astept solutionarea daunelor morale si materiale cauzate de catre acestia.
Buna ziua,

Anul trecut am achizitionat impreuna cu sotia mea 2 terenuri alaturate in Bucurestii Noi in vederea alipirii, demolarii constructiilor existente si construirii unei locuinte pentru noi. Deoarece zona este una protejata toate documentele au fost depuse la PMB si nu la primaria sectorului 1.

Deși deplasările noastre la Primăria Municipiului București - Direcția Urbanism au fost nenumărate, pentru a constata care este stadiul soluționării cererilor, nu am primit nici un raspuns.

Totodata am depus reclamatii si la ISC impotriva primariei, si la Corpul de control al primului ministru. Din toate locurile avem doar numere de inregistrare si cate o hartie conform careia vor raspunde la sesizarile noastre in termenul legal prevazut de lege (care este 30 de zile din ceea ce stim) dar toate termenele au fost depasite si nu s-a primit nici un raspuns din partea niciunei instituții.

Dosarele de la primarie sunt intarziate cu peste 100 de zile, cele de la ISC si Corpul de control al primariei in jur de 10 zile.

Ce se poate face mai departe atat timp cat toate aceste institutii refuza sa dea un raspuns la cererile inregistrate pe baza acestei probleme?

O zi placuta,
Silviu