avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate wolffmaria

Activitate wolffmaria

Răspuns la discuția Nu mi se recunoaște grupa II
Multumesc ptr.raspunsurile date, imi sant de mare ajutor, o zi placuta, Maria
Revin cu mentiunea ca am solicitat o decizie de nominalizare si nu a fost gasita.Poate ca in jurul anului 1985 nu se faceau aceste acte,probabil din nestiinta, sau incompetenta.Multumiri anticipate, Maria
Multumesc frumos!!!!!!..... am specificat in primul mail ca am trecut in cartea de munca perioada de 7 ani si 10 luni in grupa II procent 100% si am depus si o adeverinta eliberata in 2001 cu aceeasi perioada de grupa II.Deci este pe linga notificarile din carte munca sii adeverinta care certifica grupa II.Cu toate acestea nu s-au luat in considerare ani de grupa II, mai doresc alte acte doveditoare de grupa II.Este in regula sa imi anuleze inscrisul din cartea de munca?O zi buna, Maria
Decizia pe care am primit-o a fost eliberata in 2001, dupa formularul existent la acea data, deci nu poate sa corespunda cu cel din 2011.Firma s-a dizolvat,Doresc sa stiu daca specificatile din cartea de munca si din adeverinta pot fi suficiente la pensie?Nu EU am fost cea care la vremea aceea am completat in cartea de munca.Cred ca la ITM exista acte doveditoare a grupei de munca.Nu stiu ce sa fac, Va multumesc din suflet, Maria
Am uitat sa mentionez,am depus contestatie la Casa de Pensii, urmand sa primesc raspuns.Pana azi nu am primit raspuns la contestatie. Normal era sa se accepte dosarul si sa intru in pensie din 06.05.2017.Au trecut 4 luni de atunci.Multumiri ptr. consultanta, Maria
Am varsta de 60 ani (n.iulie 1957), Am 38 ani vechime din care 7 ani si 10 luni in grupa II procent 100%, care este trecuta in cartea de munca si am primit adeverinta doveditoare ptr. perioada respectiva.Am depus dosarul de pensionare in 06.05.2017.Am primit respingerea dosarului pe motiv ca nu beneficiez de grupa II. Ce imi ramane de facut? Multumiri anticipate, Maria