avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate maria1949

Activitate maria1949

Am luat legatura si mi sa spus ca este firma de av ,si nu ma poate ajuta .
Nu am luat legatura ,este si o ora tarzie ,maine sa vad !
Tot ce v-am trimis sunt luate de pe saitul termoelectrica ,nu pot sa aflu nimic ,termocentrala a fost pusa la licitatie si nu stiu nimic mai mult , daca nu gasesesc cartea de munca sora mea nu va pute sa depuna actelele pt dosarul de pensie deoarece ii lipsesc multi ani
Nu am cu cine lua legatura ,nimeni nu stie nimic ,
Nu pot gasi lichidatorul , termocentrasla s-a dizolvat in 2002 nu stiu cine a preluat arhiva , si daca as angaja un avocat nu stiu cum m-ar putea ajuta ?

-vă rog nu mai scrieți exclusiv cu litere mari-
NU CUNOSC
HAIDETI SA VA DAU NISTE DATE PE CARE LE AM CU CENTRALA -TERMOCENTRALA SA ( SUCURSALA ) COD UNIC DE INREGISTRARE 146799212 ( NEPLATITIOR TV ) NR IMATRICULARE J40 /4784/2002 INFIINTAT 06/06/2002 RADIATA PE BUL.HRISTO BOTEB 16-18 COD 300236 A FOST SCOASA LA LUICITATIE SI DE AICI SA PIERDUT TOT ,NU STIU DE CINE A FOST CUMPARATA ?
IN 2002 AU FOST DUSE TOATE CARTILE DE MUNCA PERSONAL AICI DE DOAMNA DE LA PERSONAL CARE A LUCRAT LA CRIVINA ,DAR DESFIINTANDUSE NU MAI STIM NIMIC UNDE AU PUTUT FI TRANSFERATE,INVATATI-MA CE POT SA FAC ?
ACEST TOMINI NU ARE LEGATURA CU TERMOCENTRALE E CEVA DE HAINE SI IMI DA SI CONSTANTA
Cu primaria am vorbit nu stiu nimic , am sa încerc la saitul dat , multumesc '
Termocentrala Anina ( benificiar )